Spor Montella: Sesimizi herkes duyacak

Montella: Sesimizi herkes duyacak

Paylaş
Montella: Sesimizi herkes duyacak

Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya hazırlık maçı öncesinde iddialı konuştu, EURO 2024’te alkışlanacak bir futbol oynayacaklarını söyledi.

Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Almanya’da gurbetçilerin de desteği ile EURO 2024’te alkışlanacak bir takım olacağız. Oyuncularıma güveniyorum, bunun için hazırız” dedi. İtalyan teknik adam 1-0 kaybettiğimiz Macaristan maçında hataları gördüklerini, Avusturya maçının daha farklı olacağını söyledi. Montella, “Geniş, yetenekli bir kadrom var. Herkesi görmek istiyorum. Bu maçlarda alınan sonuçtan çok ortaya konulan futbol önemli” diye konuştu.

Haberin Devamı

İKİNCİ PROVA AVUSTURYA İLE

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, özel maçta Avusturya ile karşı karşıya geliyor. Başkent Viyana’daki Ernst Happel Stadyumu’nda oynanacak maç saat 22.45’te başlayacak, TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Maçın hakemi İtalyan Daniele Chiffi olacak.

MACARİSTAN’A YENİLMİŞTİK

Milli Takım üç gün önce hazırlık maçında Macaristan’a 1-0 yenilmiş, Avusturya ise iki gün önce Slovakya’yı 2-0 mağlup etmişti. Sakatlığı nedeniyle Rıdvan Yılmaz’ın kadrodan çıkarıldığı Milli Takım’ın son Macaristan maçından farklı bir 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.

SON PROVA POLONYA İLE

Montella, EURO 2024 öncesi son provayı Polonya ile yapacaklarını belirterek şunları söyledi: “EURO 2024 14 Haziran’da başlayacak. Polonya maçımız ise 10 Haziran’da. Kadromuza son dokunuşları Polonya’da yapacağız. Başarılı olacağıma inancım tam. Türkiye bir futbol ülkesi ve Almanya’dan güzel sonuçlar bekliyor. Onları mutlu etmek için çalışıyoruz.”

Haberin Devamı

MERT MÜLDÜR’ÜN İKİ HEDEFİ VAR

Milli Takım ile EURO 2024’te boy gösterecek olan Fenerbahçeli Mert Müldür, Avusturya kampında konuştu. Tecrübeli oyuncu, “Bu yıl iki hedefim var, biri Fenerbahçe ile ligde şampiyonluğa ulaşmak. İkincisi ise EURO 2024 finallerinde büyük işler yapmak. Gruptan çıkarak finale doğru yürümek istiyoruz” dedi.

RAKİBİMİZ BELLİ OLUYOR

EURO 2024’te F Grubu’nda yer alan Milli Takım’ın rakipleri Portekiz ve Çekya olmuştu. Son rakip ise bugün belli olacak. Gürcistan ve Yunanistan bugün Play-Off’ta karşı karşıya geliyor. Gürcistan’da saat 20.00’de oynanacak maçı kazanan Almanya’daki finallerde rakibimiz olacak. Maçı S Sport naklen yayınlayacak. Bugün 22.45’te Galler-Polonya, Ukrayna-İzlanda da EURO 2024’e katılmak için Play-Off maçına çıkacak.