Spor Rota yeniden Eray Cömert

Rota yeniden Eray Cömert

Paylaş
Rota yeniden Eray Cömert

Trabzonspor’da başkan Ertuğrul Doğan, birçok futbolcuyla transfer görüşmesi yaptıklarını açıklamıştı.

Bu isimlerden birinin Eray Cömert olduğu öğrenildi. Bonservisi Valencia’da bulunan ve Nantes’ta kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki Türk asıllı İsviçreli oyuncu, geçtiğimiz sezon da bordo-mavililerin gündemine gelmişti. Karadeniz ekibi, İsviçre Milli Takımı’nda da forma giyen Eray’ı kadrosuna katması halinde yerli statüsünde oynatabilecek. Başarılı defans oyuncusu, 2019-2020 sezonunda UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Basel formasıyla Trabzonspor’a karşı iki maçta da forma giymişti.

Haberin Devamı

PEPE HALI SAHADA!

Sosyal medyada yayınlanan bir video, Trabzonspor camiasında infial yarattı. Görüntülerde Pepe’nin halı sahada maç yaptığı anlar yer aldı. Bu durum bazı bordo-mavili taraftarların tepkisine neden oldu. Halı saha yetkilileri, Pepe’nin istek üzerine çok kısa süre sahaya girip sonrasında oradan ayrıldığını açıkladı. Yönetimin, bu hareketi nedeniyle Pepe’ye yaptırım uygulayacağı öğrenildi.

EREN DÖNÜYOR

Bordo-mavililerde Eren Elmalı, sarı kart cezası nedeniyle Gaziantep maçında forma giymemişti. 23 yaşındaki sol bek, Samsun deplasmanında yeniden 11’e dönecek. Teknik patron Abdullah Avcı, Eren’in yokluğunda 20 yaşındaki Arif Boşluk’u sahaya sürmüştü.

BERAT’TAN FEDAKARLIK

Fırtına’da, kiralık sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Berat, takımda kalma isteğini yönetime iletti. Bonservisi Al İttifak’ta olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Suud ekibiyle kalan 1 yıllık sözleşmesini fesh edecek. Arabistan temsilcisinde yıllık 2 milyon euro kazanan Berat’ın maaşında indirim yaparak Trabzonspor’a 1.2 milyon eurodan 4 sezonluk imza atacağı öğrenildi.

Haberin Devamı