Spor Telafi peşinde

Telafi peşinde

Paylaş
Telafi peşinde

Ligde 5 maçtır kazanamayan ve teknik direktör Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, telafi peşinde.

Siyahbeyazlılar, haftanın açılış maçında Ankaragücü’nü konuk edecek. Kartal, saat 20.00’de başlayacak mücadeleden galip ayrılıp hem üçüncülük iddiasını sürdürmek hem de taraftarıyla barışmak istiyor. Serdar Topraktepe, bu sezon 4. kez Beşiktaş’ın hocası olarak sahaya çıkacak. Semih ve Mert ile Zaynutdinov, Colley ve Emrecan Terzi maçta görev alamayacak. Salih,Onur, Tayfur ve Masuaku’nun ise kadroda olması bekleniyor.

Haberin Devamı

KARTAL HAZIR

Beşiktaş, Ankaragücü maçı hazırlıklarını dünkü antrenmanla tamamladı. Siyah-beyazlılar, 1.5 saatlik idmanda karşılaşmanın taktiği üzerinde durdu. Serdar Topraktepe, bu sezon 4. kez Beşiktaş’ın hocası olarak sahaya çıkacak.

DERBİ ÖNCESİ KART UYARISI

Beşiktaş’ta dört futbolcu, Ankaragücü maçı öncesi kart ceza sınırında bulunuyor. Bu isimlerden Semih, bugün sahada yok. Svensson, Amartey ve Demir Ege ise forma giyip kart görmeleri halinde Fenerbahçe derbisinde cezalı olacak.

TARAFTARA YASAK

Beşiktaş, Ankaragücü ile Türkiye Kupası yarı finalinde de karşı karşıya gelecek. İl Güvenlik Kurulu’nun, 23 Nisan’da Eryaman Stadı’nda oynanacak ilk maça, siyah-beyazlı taraftarların alınmayacağını açıklayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı