Spor Yıldızlarıyla kükredi

Yıldızlarıyla kükredi

Paylaş
Yıldızlarıyla kükredi

Alanyaspor maçıyla birlikte 17 gol atıp 4’te 4 yaparak şampiyonluk meşalesini yakan Galatasaray’da Icardi, Mertens, Barış Alper ve Hakim Ziyech performanslarıyla alev aldı.

Galatasaray, şampiyonluğa yürürken dört yıldız ismi son 4 haftaya performanslarıyla damga vurdu. Alanyaspor (0-4), Pendikspor (4-1), Adana Demir (0-3) ve Sivasspor (6-1) maçlarını 17 gol atıp güle oynaya geçen sarıkırmızılılarda Mauro Icardi 5 gol-1 asist, Dries Mertens 3 gol-4 asist, Hakim Ziyech 4 gol-1 asist ve Barış Alper Yılmaz 2 gol-2 asistle oynadı. 4 futbolcu böylece 22 kez skora direkt katkı yaptı. Özellikle Ziyech’in kritik maçlarda gaza basması Galatasaray camiasının yüzünü güldürdü.

Haberin Devamı

RAKİPSİZ GOLCÜ

Sivas’a kadar 6 lig maçında 7 gol atan Icardi, bu maçı da boş geçmedi. Üst üste 7 karşılaşmada 9. kez ağları bulan 31 yaşındaki yıldız, bu sezon ligde 23 gole ulaştı. İki sezonda resmi maçlarda 53 gole ulaşan Icardi, Galatasaray tarihindeki en golcü yabancılar sıralamasında Bafetimbi Gomis’i geride bıraktı

BU GURUR ASLAN’IN

Kadınlar Futbol Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Petrol Ofisi, tarihteki ilk zaferin gururunu yaşıyor. Petrol Ofisi CEO’su Mehmet Abbasoğlu, büyük coşkuyu futbolcularla birlikte kutlarken çok mutlu olduğunu dile getirdi. Teknik direktör Metin Ülgen ise, “Hedefimiz bu başarıyı Avrupa’ya taşımak” dedi.