'Sen ne biçim erkeksin' cinayeti

Bursa'da geçen yıl ilişkiye girmek istediği 50 yaşındaki Şehime Bahçe'yi 18 yerinden bıçaklayarak öldüren Süllü Aslan'ın yargılanmasına başlandı
Cinayet gecesi Şehime Bahçe’nin kendisini cinsel ilişkiye girmek için eve davet ettiğini söyleyen bir restoranda garson olarak çalışan Süllü Aslan, “Alkollüydüm. Cinsel ilişkiye giremedim. Bana, ‘Sen ne biçim erkeksin’ dedi.
Çılgına döndüm. Sonra mutfaktaki bıçağı kendisine rastgele sapladım. 18 yerine isabet etmiş. Sonra evden çıktım. Cinayet, içki masasında olayı anlattığım arkadaşım Zafer Özcan polise haber verdi” dedi.
Cinayet, Şehime Bahçe’yi öldüren Süllü Aslan’ın, iki gün sonra birlikte alkol aldığı arkadaşı 24 yaşındaki Zafer Özcan’a olayı anlatması sonucu ortaya çıktı.
Mahkeme eksik evrakların beklenmesi için duruşmayı Mart ayına ertelerken sanık Süllü Aslan'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
Erdoğan PAÇİN/BURSA (DHA)
Milyarderlerin sayısı ilk kez 3 bini aştı
Bakan Uraloğlu: Enflasyonu tek rakamlı hanelere indirmeyi hedefliyoruz
Zorunlu kış lastiği uygulaması sona erdi!
Faizsiz kredide yeni rakam! Nakit ihtiyacı olanlar dikkat: Bankalar güncellemeye gitti!
Satılık işyerleri için 7 Nisan’da devrede! Doğrulanmış ilanda ikinci etap