Egzersiz - Diyet Göbek yağlarını eriten baharat ve yağ yakan kür!

Göbek yağlarını eriten baharat ve yağ yakan kür!

Paylaş
Göbek yağlarını eriten baharat ve yağ yakan kür!

Göbek yağını yakan ve şişkinliği azaltan bu baharatlarla hızla fit bir vücuda sahip olabilirsiniz, doğanın gücü şifalı baharatlarla hem sağlık kazanın hem de kolay şekilde zayıflamanın tadına varın. Göbek yağları üzerindeki etkileri bilimsel olarak kanıtlanmış metabolizmanızı hızlandıran, viseral yağların yakımını kolaylaştıran baharatlar ve harika bir zayıflama kürü...

HBu baharatlar sayesinde hızla göbek yağlarından kurtulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Son araştırmalar, bazı baharatların, bel ve göbek çevresinde biriken viseral karın yağını hedefleyebileceğini ve şişkinliği azaltabileceğini ortaya koyuyor. O halde bugün karın yağlarınızı eritmenize yardımcı olan bu baharatlarla yemeklerinizi tatlandırarak başlayın! 

Şifalı otlardan hazırlanan baharatlar doğanın binbir türlü mucizesini içinde barındırıyor. Güçlü vitamin ve mineral içeriğine sahip baharatlar, aynı zamanda çeşitli antioksidanlar ve bileşenlerle yüklü. Baharatlar, bu özellikleriyle bir çok hastalığa çare olabiliyor. Boğaz ve mide hastalıklarının yanı sıra sindirim sistemi ve metabolizma üzerinde de etkili olan baharatlar aynı zamanda vücuttaki yağ depolarına da etki ediyor. 

Güçlü yağ eritme etkisine sahip baharatları keşfedin. 21 gün uygulayacağınız kürler etkisini hızlandırın. 

Haberin Devamı

İşte göbek eriten baharatlar... 

 

ZENCEFİL

Zencefil, metabolizmayı hızlandırarak günlük harcadığınız kalori miktarının artmasını sağlar. Yoğun etkileri nedeniyle üzerinde çok sayıda araştırma yapılan zencefil oldukça faydalı bir baharattır ve kilo vermek, göbek yağlarını eritemk için birebirdir. 

Journal of Gastroenterology and Hepatology'de yayınlanan bir araştırma, karın ağrısını iyileştirmeye ek olarak , zencefilin mide boşalmasını hızlandırma konusunda benzersiz bir yeteneğe sahip olabileceğini gösteriyor. 

  • Zencefil, güçlü tıbbi özelliklere sahip olan gingerol içerir.
  • Gingerol metabolizmayı hızlandırır, yağların depolanmasını önler
  • Başta sabah bulantıları olmak üzere birçok mide bulantısını tedavi edebilir.
  • Kilo vermeye yardımcı olur.
  • Kan şekerlerini önemli ölçüde düşürebilir ve kalp hastalığı risk faktörlerini iyileştirebilir.

KARABİBER

Göbek yağlanmasına yardımcı olan baharatların ninjası piperine ile tanışın!

Karabibere  karakteristik ısısını ve tadını veren güçlü bir bileşik olan piperin, yüzyıllardır Doğu tıbbında iltihaplanma ve mide rahatsızlıkları dahil olmak üzere birçok sağlık durumunu tedavi etmek için kullanılmıştır.

Son araştırmalar, piperinin yeni yağ hücrelerinin oluşumuna müdahale etme konusunda derin bir yeteneğe sahip olabileceğini gösteriyor. 

Karabiber A, C ve K Vitaminleri, mineraller, sağlıklı yağ asitleri ile yüklüdür ve doğal bir metabolik güçlendirici olarak çalışır ve bu da onu kilo kaybı da dahil olmak üzere sayısız sağlık yararları deposu haline getirir.

Daha çok karabiber tüketerek göbek yağlanmasını engelleyebilirsiniz. 

Haberin Devamı

 

ACI BİBER

 Acı bibere güçlü etkisini veren bileşik olan kapsaisin'in küçük bir vuruşunun, karın yağını azalttığı, iştahı bastırdığı ve vücudun yiyecekleri enerji olarak yakma yeteneği olan termojenezi artırdığı kanıtlanmıştır .

American Journal of Clinical Nutrition'da yayınlanan bir araştırmaGünlük kapsaisin tüketiminin karın yağ kaybını iyileştirdiğini buldu.

Kanadalı araştırmacılar tarafından yapılan ikinci bir araştırma, baharatlı meze yiyen erkeklerin, daha sonraki öğünlerde yemeyenlere göre 200 daha az kalori tükettiğini buldu. Kapsaisin'i acı sosta bulabilirsiniz, ancak bazı popüler çeşitlerin sadece birkaç sallanması günlük sodyum limitinizin yaklaşık yüzde 20'sini sağlayabilir.

  • Faydalı bitki bileşikleri sağlar. 
  • Sindirimi iyileştirir
  • Sağlıklı bir kiloyu koruma konusunda destekleyicidir
  • Göbek yağlarının erimesini sağlar
  • Yağların depolanmasını engeller
  • Ağrıyı hafifletir. 
  • Vücudun iltihaptan arınmasını destekler 

TARÇIN

Tarçın , vücut kompozisyonunu değiştirdiği ve insülin duyarlılığını iyileştirdiği kanıtlanmış polifenoller adı verilen güçlü antioksidanlar içerir.

Archives of Biochemistry and Biophysics'de yayınlanan bir araştırma , sağlıklı beslenme içeren bir diyete tarçınının eklenmesinin göbek yağı birikimini azalttığını gösterdi.

Haberin Devamı

Bu kadar değil, bir çay kaşığı tarçın kan şekerini stabilize etmeye ve insülin artışlarını önlemeye yardımcı oluyor. 

  • Anti-viral, anti-bakteriyel ve anti-mantar özelliklere sahiptir.
  • Tüm gün tok tutar.
  • Besinlerden alınan yağ miktarını azaltır.
  • Bağırsak sağlığını destekler.
  • Kan basıncını yönetmeye yardımcı olabilir.


HARDAL

İngiltere'deki Oxford Politeknik Enstitüsü'ndeki bilim adamları, 1 çay kaşığı hardal (yaklaşık 5 kalori) yemenin, yemekten birkaç saat sonra metabolizmayı yüzde 25'e kadar artırabildiğini buldu. 

hardala karakteristik lezzetini veren fitokimyasallar olan allil izotiyosiyanatlar viseral yağ dokusunun erimesini sağlıyor. 

Göbeksiz bir hayat için doğal hardal tohumu tüketin. 

 Hardal tohumları da sindirim sisteminiz için mükemmeldir. Yediğiniz öğünlerin hızla sindirim sistemine taşınmasını ve yakılmasını sağlar.

  • Hazımsızlık sorununun önüne geçer
  • Kahverengi yağ hücrelerine etki ederek göbek çevresindeki yağları azaltır
  • Bu küçük süper tohumlar, kolay bağırsak hareketine yardımcı olan ve vücudun sindirim gücünü artıran lif ile doludur.
  • Uzun süredir bağırsak problemi yaşıyorsanız ve bu duruma artık son vermek için harekete geçti iseniz hardal tohumu size yardım edebilir.

 

YAĞ YAKAN KÜR 

Güçlü baharatların etkisini artırmak, metabolizmanızı hızlandırarak gece boyu yağ yakımı sağlamak ve göbek eritmek için 21 gün boyunca sağlıklı ve hafif bir beslenme planı ile birlikte uygulayacağınız bu kür sayesinde daha ince bir bel çevresine sahip olabilirsiniz. 

1 cam kase içerisine,

1 yemek kaşığı zencefil
1 yemek kaşığı acı pul biber
1 yemek kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı hardal tohumunu ekleyerek karıştırın. Ağzını kapalı olarak karanlık bir yerde saklayın. 

Haberin Devamı

Baharatların organik ve taze olmasına dikkat edin. 

21 gün boyunca her gece yatmadan 2-3 saat önce 1 kase (4-5 yemek kaşığı) yoğurt üzerine bir yemek kaşığı baharat karışımından ekleyin ve tüketin. 

Göbek eritmeyi kolaylaştırmak için üzerine bir bardak su tüketin. 

Kronik bir rahatsızlığı olan kişilerin doktoruna danışması önerilir.