Filiz Özkol 4 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

4 Mayıs 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede; beklediğiniz konularda bazı gecikmeler olabilir. Bu hafta fevri davranarak şikayetçi olmayın. Eşinizin güvene dayalı olan isteklerine karşı anlayışlı olun. Eşinize biraz taviz vermelisiniz.

BOĞA: İşinizle ilgili sizin isteğinizin dışında gelişen durumlardan hoşlanmıyorsunuz. Çevrenize göre fazla tutucu davranışlar sergiliyorsunuz. Bu hafta organizasyon çalışmalarına ağırlık vermek isteyebilirsiniz.

İKİZLER: Sadece kendinizi ve motivasyonunuzu sorgulamayın. Meselelerinizin temelini incelerken, çevre ile yaşadığınızı unutmayın ve aceleci olmayın. Bugün, iletişim konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsanız dinlemeyi bilmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İş arkadaşınıza, başarılı olduğu konusundaki konuşmalarınızla cesaret verebilirsiniz. Böylece, ortaklaşa performansınızı arttırabilirsiniz. Bu hafta ailenizle ilgili sorunlara çok ince detaylardan yaklaşıyor, başarılı oluyorsunuz.

ASLAN: Kariyerinde beklenti içinde olanlar, bu amaca yönelik girişimlerden çekinmemelidirler. Üst düzeyde olan görev bilinciniz ile başarılı olacaksınız. Detaylar her zaman ayrıntılardır. İhtiyacınız kadar alışveriş yapmalısınız.

BAŞAK: Çevrenizin yaptıkları işlere gizemli süsü vermelerinin temelinde; sizi kıskandırmak, kışkırtmak ve konuya karşı merakınızı yoğunlaştırmak istemeleridir. Bugün, partnerinizin sizden gizlediği konuları araştırmak isteyeceksiniz.

TERAZİ: Ortam gereği acil olan konularda, hızlı konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu sırada verdiğiniz sözlere dikkat etmelisiniz. Bu hafta bastırdığınız duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermemeli, dikkatli olmalısınız.

AKREP: Duygularınızda yanılma payınızın bile olması, sizi çileden çıkarmaya yetiyor. Konuşmalarınızda emir verir gibi konuşmalarınız en yakın arkadaşlarınızın bile tepkisini alıyor. Bu konuda eleştiri alabilirsiniz.

YAY: Üretkenliğinizi vurgulayacak konular üzerinde daha fazla yoğunlaşmalısınız. Bu hafta, iletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Yakın dostlarınızın ve arkadaşlarınızın tavsiyeleri konusunda tepkili davranabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Küçük olaylardan dolayı sakın kendinizi güvensizlik sendromuna sokmayın. Böyle bir durum, sizin işleriniz için en büyük tehlike demektir. Partneriniz zaman zaman sınırları dışına taşarak, duygu dolu konuşmalar yapabilir.

KOVA: İnsanlar sizin duygusallığınızla ilgili fazla müdahaleci olduklarında, kendinizi anında geri çekiyorsunuz. Kırılgan sınırlarınızla savunmaya geçiyorsunuz. Bu hafta, karşı tarafın tepkileri karşısında tereddütler yaşayabilirsiniz.

BALIK: İşiniz dışında bazı kurslara gitmeniz; size yeni bilgiler kazandırabileceği gibi, yeni insanlarla bir arada olmanızı sağlayacak. Birçok fırsat ayağınıza gelirken sizi zorlayacaktır. Yeni durumlarınıza alışmanız, zaman alabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder