Filiz Özkol 29 Nisan 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

29 Nisan 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altına almalısınız. Zihninizde yer edinen konumlara ulaşmak için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz.

BOĞA: Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuzun arttığını görüyorsunuz.

İKİZLER: Duygularınızdaki artışlar yüzünden otokontrol sınırlarınızı denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Bu dönemde bir karmaşa içinde olacaksınız. Aklınızı kullanın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz.

ASLAN: Yaşama analizci bakış açısı ile bakarken, isteklerinizde derin bir araştırma ve inceleme hakim olacak. Hızlı hareket etmeniz yüzünden küçük kazalara meyillisiniz. Misafirlerinizi ağırlamak adına bazı masrafları yapıyorsunuz.

BAŞAK: Bugün, duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla vakit geçireceksiniz.

TERAZİ: Kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacak, bu konuda size karşı gelenlere hırçın davranacaksınız. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Akıllı davranmakla başarılı olacaksınız.

AKREP: Karşıt evinizdeki güneş sizi olumlu etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu çalışmak istediğiniz bir gerçek. Fakat size karşı gelenlere de gerekli tepkinizi göstereceksiniz. Yine de iş yaptığınız kişiler önemli olacak.

YAY: İş yapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatleri üzerinizde olacak. Yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen evlilik kararı almamanızda fayda var.

Haberin Devamı

OĞLAK: İletişim evinizdeki Satürn’den olumlu enerjiler alacaksınız. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Yüksek hedefleriniz var. Bazılarınız gizli saklı duygular peşinde olacaksınız.

KOVA: Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanarak, değişik düşünceler yaşayacaksınız. Duygusal anlamda geçmişten kalan sorunları bir kenara bırakma zamanı geldi. Bu nedenle oluşan gerilimleri ve stresleri bir kenara koymalısınız.

BALIK: Değişimleriniz çevrenize ilginç gelecektir. Sakin ortamları tercih ederken; kendinizle ilgili konularda sessiz kalmayı yeğleyecek, kritikçi bir yaklaşım içinde bulunacaksınız. Sağlığınızla ilgili vitamin almalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder