Saltbae hareketiyle tüm dünyada tanınan ve son olarak Miami'de restoran açan işletmeci Nusret Gökçe'yi Acun Ilıcalı ve eşi Şeyma Subaşı Amerika'da ziyaret etti Türkiye, Amerika ve Dubai'de restoranları bulunan Nusret Gökçe ile sık sık dostluklarından bahseden Acun Ilıcalı eşi Şeyma Subaşı'yla birlikte Miami'ye gitti. Miami'de bulunan restoranına ziyarette bulunan Acun Ilıcalı ve eşi Şeyma Subaşı'nı ağırlayan Nusret Instagram hesabından Ilıcalı'nın videosunu paylaştı. Acun Ilıcalı yapılan paylaşımda, İlk günde yanındaydık şimdi de yanındayız. Cefasını çektik, sefasını sürüyoruz. Miami Nusret'ten selamlar ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı, öte yandan merakla takip edilen Survivor yarışmasının geçmiş yıllarında Nusret Gökçe'yi Dominik'e davet etmişti. Yarışmacılara ödül olarak Nusret'in hazırladığı etleri sunan Acun Ilıcalı'nın Survivor 2018'de de Nusret'i adaya davet etmesi bekleniyor. Nusret’e geçen günlerde ise şarkıcı Beyonce teklif yaptı. Daha önce Amerikalı prodüktör DJ Khaled’in, Los Angeles’taki evinde verdiği partide mangal yapan Nusret bu kez Beyonce ile eşi Jay Z’ın Miami’de düzenleyeceği parti için mangal yapacak. Beyonce ve Jay Z, Nusret'e mangal karşılığında 20 bin dolar (75 bin lira) ödeme yapacak. Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis de Fenerbahçe derbisi sonrası Nusret'te yemek yemeye gitmişti. Gomis'e sarılan Nusret o anları Adam notuyla birçok ünlü isimle olduğu gibi yine sosyal medya hesabından paylaşmıştı. 1983 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Nusret Gökçe, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir. Henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte Erzurum'dan Darıca'ya göç eden Nusret, maddi sebepler dolayısıyla Darıca Faik Şahenk Ortaokulu'nu altıncı sınıfta bırakmak zorunda kalmıştır. Meslek hayatına Bostancı'daki kasaplar çarşısında başlayan Nusret, uzun bir süre kasap çıraklığı yapmıştır. Büyük bir kasap dükkanında 10 ustayla aynı anda çalışan Nusret, günde 18 saat aktif olarak çalışmıştır. Et doğramadaki profesyonelliğini dar zamanda çok iş yapma konusuna borçlu olan Nusret, ilk olarak 2007 yılında İstinye Park'ta açılan kasap-restoran konseptinde çalışmaya başlamıştır. Bu deneyimin ardından dünya üzerindeki diğer restoran konseptlerini görmek isteyen genç girişimci, Arjantin'e doğru yola çıkmıştır. Cebindeki son parası ve kredi kartından çektiği 7 bin TL ile gittiği Arjantin'de kasapları ve restoranları gezen Nusret, sektör hakkında fikir edinmeyi başarmıştır. Türkiye'ye döndüğünde aynı işyerinde çalışmaya devam eden Nusret, bu deneyimleri işine aktarmayı başarmıştır. 'Lokum', 'Ceviz', 'Kafes' gibi et türlerini ilk kez kendisinin yaptığını iddia eden dünyaca ünlü restoran sahibi, bu kez yeni deneyimler için Amerika'ya gitmeyi kafasına koymuştur. Zor şartlar altında aldığı üç aylık Amerika vizesinin ardından New York'un en bilindik dört restoranında para almadan çalışmış ve yaptığı mönü New York Times'da yayınlanmıştır. Nusr-et Steakhouse, 2010 yılında Etiler’de Nusret Gökçe ve Mithat Erdem ortaklığı ile kurulmuştur. 2010 yılında başlayan Nusret Gökçe ve Mithat Erdem ortaklığı tüm Nusr-Et Steakhouse’larda hali hazırda devam etmektedir. 2009 yılına kadar tek olarak devam ettiği işletmesine, 2012 yılı itibariyle Doğuş Grubu ortak olmuştur. Eskiden bin 800 TL maaşla çalıştığını, şu an ise 400 çalışan istihdam ettiğini belirten Nusret, yaptığı etleri yemek için yurt dışından özel jetleriyle müşterilerinin geldiğini ve bunun kendisi için büyük bir mutluk olduğunu ifade ediyor. 'Im ready dedi' 'Fıstık ezmesi yapalım mı' dedi 'Davay davay dedi' 'Kuzuyu yatırdık :)' 'Benden fazla çalışıyorsun dedi' 'Parça güzel olunca ben' 'Sizi gidi heyvan eti yemisler dedi' 'No money no honey dedi' Bi ara beni de keser misin sen güzel kesiyormuşsun dedi' 'Rihanna da bizden yiyor' 'Derya kuzuları bunlar' 'Ecele neke dedi' 'Çiğ çiğ yerim dedi' 'Müge Anlı kaybolan danaları da bulucam dedi' 'Herkes bize biz sana dediler' Şahan Gökbakar Cem Yılmaz