Spor Ali Şen'in eşi Bente Şen hayatını kaybetti

Ali Şen'in eşi Bente Şen hayatını kaybetti

Paylaş
Ali Şen'in eşi Bente Şen hayatını kaybetti

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen'in eşi Bente Şen hayatını kaybetti.  Şen ailesi, cenaze törenine çiçek gönderilmemesini, göndermek isteyenlerin Alp Şen Vakfı'na bağışta bulunmalarını istedi

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Ali Şen'in eşi Bente Şen vefat etti.

Beşiktaş Fulya'da bulunan özel hastanede bir süredir tedavi gören Bente Şen'in akşam saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bente Şen'in cenazesi yarın ikindi namazını müteakip Levent Camii'nden kaldırılacak.

BENTA ŞEN KİMDİR?


Bente Şen 1944 yılında Danimarka'da doğdu. Ali Şen ile Bente Şen 1963 yılında dünya evine girdi ve 4 çocuk sahibi oldu. Bente Şen Kopenhag'a bağlı Rödovre semtinde yaşayan varlıklı bir mobilyacının kızıydı.


4 SENE ÖNCE TORUN ACISI YAŞAMIŞTI

Ali Şen'in torunu Alp Ali Şen (17), 2014 yılında Şile İmrendere köyünde kendi kullandığı ATV adlı araçla seyir halindeyken, karşıdan gelen kamyonla çarpışmıştı. Alp Ali Şen olay yerinde hayatını kaybetmişti.


Alp Şen'i ölüme götüren canavar

AİLE CENAZEYE ÇİÇEK GÖNDERİLMESİNİ İSTEMEDİ


Şen ailesi bugün Hürriyet Gazetesi'nde de yayınlanan ölüm ilanında çiçek gönderilmemesini istedi, çiçek göndermek isteyenlerin ise Alp Şen Vakfı'na bağış yapmalarını rica etti.


FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüzün eski Başkanlarından, Yüksek Divan Kurulu Üyemiz Sayın Ali Şen'in değerli eşi, Genel Kurul Üyemiz Sayın Metin Şen'in ve Adnan Şen'in kıymetli anneleri Sayın Benta Şen'in bu akşam saatlerinde vefat ettiği haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhume Sayın Benta Şen'in cenazesi, 05/04/2018 Perşembe günü Levent Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir. Merhume Sayın Benta Şen'e Allah'tan rahmet, başta Sayın Ali Şen, Sayın Metin Şen, Sayın Adnan Şen ve Şen Ailesi olmak üzere merhumenin tüm yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz." denildi.


Olayı öğrenen Şen ailesinin yakınları hastaneye akın etti.


Ali Şen'in eşi Bente Şen kimdir?


Haberin Devamı