Türkiye (Son Dakika) 'Altın elbiseli adam' Barkın Bayoğlu son yolculuğuna uğurlandı

'Altın elbiseli adam' Barkın Bayoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Paylaş
'Altın elbiseli adam' Barkın Bayoğlu son yolculuğuna uğurlandı

15 Temmuz Şehitler Köprüsündeki trajik kazada hayatını hayatını kaybeden motosiklet dünyasının tanınmış ismi Barkın Bayoğlu’nun cenazesi Haydarpaşa Numune Hastanesi morgundan alındı. Cenaze, namaz için Kerem Aydınlar Camisi'ne yüzlerce motor eşliğinde götürüldü

Barkın Bayoğlu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bakım sebebiyle duran trafikte eşiyle tartışıp araçtan inen Buğra Erdem'e motosikletiyle çarpmış, akılalmaz kazada iki genç de hayatını kaybetmişti.

Motosikletseverler tarafından internette ilgiyle izlenen motosiklet test sürüşü ve eğitim videolarının 'Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu'nun cenazesi bugün öğle saatlerinde babası Mustafa Remzi Bayoğlu ve motorcu arkadaşları tarafından alındı.



Barkın Bayoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor. Bayoğlu'nun cenazesi binlerce motosikletlinin eşliğinde Çengelköy Kerem Aydınlar Camii'ne getirildi.




MOTOSİKLETLİ POLİSLER DE EŞLİK ETTİ


Motosikletli Yunus polislerinin eşlik ettiği cenaze Rasathane yönünden, Başbakanlık Ofisi olarak kullanılan Vahdettin Köşkü'nün hemen yanındaki camiye getirildi. Arkadan cenaze aracına eşlik eden motosikletlilerin caminin bulunduğu sokağa girmesine izin verilmedi. Motosikletler, yakındaki bir otoparka yönlendirildi. Çengelköy yönünden gelen motosikletlilerse sokağa girdi. Kısa süreli bir trafik yoğunluğu yaşandı. Onlar da aynı otoparka yönlendirildi. Motorcular yaya olarak camiye geldi. Kasklarıyla birlikte cenazeye katılan motor tutkunlarının çoğunlukla siyah giydiği görüldü.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENİYOR


Barkın Bayoğlu için Çengelköy mezarlığında bulunan Kerem Aydınlar Camisinde cenaze töreni düzenleniyor. Motosikletçinin yüzlerce seveni ve motosiklet tutkunları camiyi doldurdu. Barkın Bayoğlu’nun sevenleri tabutu başında dualar ederken duygusal anların yaşandığı görüldü. Ünlü motosikletçinin babası Mustafa Remzi Bayoğlu ve annesi Figen Bayoğlu taziyeleri kabul etti.

"BU KADAR İNSANA MOTORU SEVDİRDİ"


Gözyaşlarına hakim olamayan Gökhan Eren, "Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Bu kadar insana motoru sevdiren, nasıl kullanılması gerektiğini öğreten çok kıymetli bir insandı. Acımız büyük, hepimizin başı sağ olsun" dedi.

ACILI BABASI KONUŞTU: BAŞARMIŞ DEMEK Kİ


Barkın Bayoğlu'nun acılı babası Remzi Bayoğlu oğlunun tabutunun başında gözyaşı dökerken, "Arkamızdan gelen motorları görseydi, çok mutlu olurdu. Başarmış demek ki" dedi. Barkın Bayoğlu'nun yakınları ve motosiklet tutkunları cenazenin başında gözyaşı döktü. Bayoğlu'nun cenazesi ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek.


Barkın Bayoğlu'nun motosikleti kazadan sonra olay yerinden kaldırılıp inceleme için bir otoparka çekildi. 250 CC'lik spor motosiklet, kazanın izlerini taşıyor.

'YAVRUM HAKKINDA YANLIŞ ŞEYLER SÖYLEMESİNLER'


Barkın Bayoğlu ile birlikte yaşamını yitiren emlak danışmanı Buğra Erdem İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı. Buğra Erdem’n annesi Necla Oğuzoğlu cenazede gözyaşları içinde “Barkın’ın da 4 yaşında bir bebeği varmış. Ailesinin başı sağ olsun. Onlara da Allah sabır versin. Benim yavrum hakkında ne olur sosyal medyada yanlış şeyler söylemesinler, bizi üzmesinler” dedi.


Motosikletçiler artık İstanbul’un en tedirgin sürücüleri


Barkın Bayoğlu'nu ölüme götüren kazada yeni detay


'Altın Elbiseli Adam' Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti

Haberin Devamı