Magazin Altın Kelebek'te Cem Davran'ın Tuvalet camı göndermesi Hande Ataizi'yi çıldırttı

Altın Kelebek'te Cem Davran'ın Tuvalet camı göndermesi Hande Ataizi'yi çıldırttı

Paylaş
Altın Kelebek'te Cem Davran'ın Tuvalet camı göndermesi Hande Ataizi'yi çıldırttı

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Cem Davran'ın 'Tuvalet camı' göndermesine sinirlenen Hande Ataizi, sosyal medya hesabından Cem Davran'a ateş püskürdü

Dün akşam yayınlanan Altın Kelebek Ödül Töreni'ne oyuncu Cem Davran'ın Hande Ataizi'ye yaptığı 'Tuvalet camı' göndermesi damga vurdu.


"AKLIMA NEDENSE TUVALET CAMI GELDİ"


Gecenin sunuculuğunu son dönemin genç oyuncularından Ayça Ayşin Turan ile Cem Davran yaptı. Ayça Ayşin Turan'ın Ruhsar dizisinin jenerik şarkısını söylemesi üzerine Cem Davran "Aklıma tuvalet camı geldi nedense" diyerek o dönemki rol arkadaşı Hande Ataizi'ye göndermede bulundu.


HANDE ATAİZİ SESSİZ KALMADI


Salonda gülüşmelere yol açan bu espriden kısa bir süre sonra Hande Ataizi sosyal medya hesabı üzerinden Ruhsar dizisindeki partneri Cem Davran'a göndermede bulundu.

O dönemden bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Hande Ataizi altına da "Yağmurlu bir günde, sen Cem Davran kalk, dizinin yıllarca yayınlandığı kanalın sunuculuğunu yap sonra da güzel anılarla değil de başkaları üzerinden prim yapmaya çalış. Ruhsar'ın ruhuna ters." notunu düştü.

İşte Hande Ataizi'nin o paylaşımı...


HANDE ATAİZİ NEDEN TUVALET CAMINA SIKIŞMIŞTI?

O zamanların fenomen dizisi Ruhsar'ın başrol oyuncusu Hande Ataizi, burun estetiği ameliyatı olmuştu. Burnu sargılıyken canı gece gezmesi isteyen Hande Ataizi bu halde gazetecilere yakalanmak istememişti. Hande Ataizi'nin gazeteciler onu çekmesin diye Bodrum'da gittiği mekanın tuvaletinin camından kaçmaya çalışırken araya sıkışması ve o halde tüm gazetecilerin onu yakalaması o zamanların olay haberi olmuştu!



Aşırı alkollü olduğu için yardımları da reddeden oyuncu, korkulu anlar yaşatmıştı. Kendisine yardım etmeye çalışan Seren Serengil için gazetecilere ''Siz gidin Seren Serengil’in fotoğraflarını çekin'' deyince, Seren Serengil de yardım etmeyi bıraktı. 4 metrelik duvardan düşme tehlikesi geçiren Hande Ataizi, mekanın korumalarının yardımlarıyla aşağıya indirilebildi.




Bugün nostalji günü... 1999

Haberin Devamı