Magazin Amsterdam’dan İstanbul’a uzanan bir fedakârlık öyküsü: Evlat Kokusu

Amsterdam’dan İstanbul’a uzanan bir fedakârlık öyküsü: Evlat Kokusu

Paylaş
Amsterdam’dan İstanbul’a uzanan  bir fedakârlık öyküsü: Evlat Kokusu

Evlat Kokusu, Amsterdam’dan İstanbul’a uzanan bir fedakârlık öyküsüyle gönülleri fethedecek! işte Kanal D'nin yeni dizisinden detaylar...

Yakında Kanal D’de izleyicisi ile buluşacak Evlat Kokusu, Amsterdam’dan İstanbul’a uzanan büyük bir sevgi, nefret, aşk, entrika ve fedakârlık öyküsünü konu alacak.

Yapımını Endemol Shine Türkiye’nin yaptığı Kanal D’nin yeni projesi Evlat Kokusu’nun Amsterdam çekimleri Endemol Shine Hollanda ortaklığında yapıldı.

Endemol Shine Merkez Hollanda Ofisi dizi yapım ekibinin katılımıyla, Amsterdam’ın ünlü kanallarının yanı sıra tarihi tren istasyonu ve Amsterdam’ın ünlü şehir merkezi ve Utrecht bölgesindeki hapishanede bir haftada gerçekleşen çekimlerde oyunculara Hollanda’da özel seçilen cast eşlik etti.



Hande Soral'ın başrolünde yer aldığı "Evlat Kokusu"nun ilk sahneleri Amsterdam'da çekildi. Amsterdam’ın ünlü kanallarının yanı sıra tarihi tren istasyonu ve Amsterdam’ın ünlü şehir merkezi ve Utrecht bölgesindeki hapishanede bir hafta süreyle çekim yapıldı.


HEYECANLA BEKLENEN EVLAT KOKUSU'NUN KONUSU


Zeyno Amsterdam’da bir yetimhanede büyümüştür. Aynı yetimhanede bulunan tek Türk olan ve ‘abla’ dediği Nesrin‘den başka kimsesi yoktur. Zeyno, bir hastanede çocuk hemşiresi olarak çalışmaktadır.

Hayatında bir kez âşık olmuş ve âşık olduğu adamdan da hamile kalmıştır. Sevdiği adam ve çocuğu ile mutlu bir aile kuracaklarını sanan Zeyno, gerçek hayatın kendisi için yaptığı planlardan habersizdir. Zeyno’nun bir anlık öfkesi onu hayallerinden ve evladının kokusundan uzaklaştırırken, Akbaş Ailesi ile arasında koparılması imkânsız bir bağ oluşturur.


40 KİŞİLİK PRODÜKSİYON EKİBİNE 150 FİGÜRASYON EŞLİK ETTİ


Suç oranı hayli düşük olan Hollanda’da, yeterli suçlu olmadığı için kapatılan ve 2014 yılından bu yana film platosu olarak kullanılan Utrecht Wolvenplein Hapishanesi’nin de kullanıldığı çekimlerde 40 kişilik prodüksiyon ekibine, 150 figürasyon eşlik etti.

Hande Soral: Bu beni çok heyecanlandırıyor!



Dizinin başrol oyuncularından Hande Soral da canlandırdığı karakter ile ilgili “Zeyno şimdiye kadar oynadıklarımdan farklı, ilk defa çocuğu için savaşan bir anneyi oynuyorum ve bu beni çok heyecanlandırıyor” dedi.

Haberin Devamı