Magazin Aras Bulut İynemli'nin uçaktaki pozunun sebebi ortaya çıktı!

Aras Bulut İynemli'nin uçaktaki pozunun sebebi ortaya çıktı!

Paylaş
Aras Bulut İynemli'nin uçaktaki pozunun sebebi ortaya çıktı!

Rol aldığı ‘Çukur’ dizisi çekimleri nedeniyle Fransa'ya giden Aras Bulut İynemli, İstanbul'a dönüş uçağındaki görüntüleriyle gündeme gelmişti. Aras Bulut'un uçağa binmeden önceki gece hem dizideki başrol arkadaşı hem de sevgilisinin kankası Dilan Çiçek Deniz ile Fransa'daki bir gece kulübünde eğlendiği ortaya çıktı

POSTA.COM.TR ÖZEL

Şu sıralar 'Çukur' dizisiyle adından sıkça bahsettiren Aras Bulut İynemli, sevgilisi Bige Önal'ın kankası Dilan Çiçek Deniz ile Fransa'daki bir gece kulubünde eğlenirken görüntülendi.


Aras Bulut İynemli ile Dilan Çiçek Deniz Paris'teki dizi çekimlerinde böyle poz vermişlerdi.

AYNI DİZİDE BAŞROL OYNUYORLAR

Dilan Çiçek Deniz ‘Çukur’ dizinde Aras Bulut İynemli ile başrolü paylaşıyor. Bu arada Dilan Çiçek Deniz de çeşitli dergilerde yayın yönetmenliği yapan Okan Can Yantır ile uzun zamandır birlikte.



Instahikaye'den bir hayranı tarafından paylaşılan video sonrası, Bige Önal'ın kankası ile sevgilisi arasındaki samimiyete ne diyeceği şimdiden merak konusu oldu.

'Maral' dizisindeki rol arkadaşı Bige Önal ile 3 yıldır aşk yaşayan Aras Bulut İynemli, bugün İstanbul'a dönüş uçağındaki görüntüsüyle gündeme gelmişti.


Aras Bulut İynemli uçakta bu halde yakalandı







Haberin Devamı