Spor Arda Turan Milli Takım'ı bıraktığını açıkladı

Arda Turan Milli Takım'ı bıraktığını açıkladı

Paylaş
Arda Turan Milli Takım'ı bıraktığını açıkladı

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim A Milli Takım uçağında gazeteciye saldıran Arda Turan'ı Milli Takım kampından gönderdi ve kadrodan çıkardı. Arda Turan da yaptığı basın toplantısında Milli Takım'ı bıraktığını açıkladı...

Arda Turan, basın toplantısı düzenledi! Arda salona geldiğinde tüm gazeteciler kameraları açık bırakıp, basın toplantısının olduğu salonu terk etti.

İşte Arda Turan'ın yaptığı açıklamalar:

- Yapılanları hiç unutmadım. Hayatta bir şey yapıyorsanız bedelini ödersiniz. Ben iyi bir futbolcu olmak değil, iyi bir insan olarak anılmak isterim. O yazıyı yazanları nerede görsem aynı tepkiyi veririm. Milli forma için elimden gelen her şeyi yaptım. Eleştirildiğimde "isterseniz kenara çekileyim" dedim. Ama hep direndim.

- Kendimi kuş gibi hissediyorum. Bana yapılanları hiç unutmadım. Milli takım formasıyla yanlış şeyler yaptım. Kosova maçında olmama kararı aldık. Sadece bu formaya aşık olan birisi olarak, parayı hiç düşünmeyen bir oyuncu olarak konuşuyorum. Her sıkıntı olduğunda istiyorsanız kenara çıkayım diyordum. Artık zamanın geldiğini düşünüyorum.

- Milli takımı bırakıyorum.

İşte o açıklamalar:



Milli Takım'ın Makedonya maçı sonrası Üsküp-Trieste yolculuğu sırasında Arda Turan özel uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye küfredip saldırdı.

Konuyla ilgili Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in nasıl bir karar alacağı merak konusuyken, Hürriyet'in haberine göre Terim, Arda Turan'ı kamptan gönderdi ve kadrodan da çıkardı. Arda Turan kararı sonrası Fatih Terim, Gökhan Gönül, Burak Yılmaz ve Caner Erkin ile toplantıda...


İşte Arda Turan'ın Bilal Meşe'ye saldırmasına sebep olan yazı


Barcelona'da oynayan A Milli Takım kaptanı Arda Turan'ın, Makedonya maçı dönüşü Slovenya uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldırma olayı gündeme bomba gibi düşmüştü... Olayın ardından Slovenya kampında neler olacağı merakla beklenirken Fatih Terim'den flaş bir karar verdi.

ARDA İLE ÖZEL GÖRÜŞME


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Ali Dürüst olayın hemen ardından Fatih Terim'in de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan durum değerlendirmesinin ardından Terim, Arda ile özel olarak bir araya geldi.

Yapılan bu görüşmenin ardından Türkiye Futbol Direktörü Milli Takım kaptanı Arda Turan'ı kamptan hemen gönderdi. Arda Turan da hem takıma hem de federasyona daha fazla zarar gelmemesi için kamptan hemen ayrıldı.

Arda Turan Milli Takım kadrosundan çıkarıldı. Gazeteciye saldıran Arda Turan'ın kadrodan çıkarılması nedeniyle, Pazar günü oynanacak Türkiye - Kosova maçında kaptan Selçuk İnan olacak.


Arda Turan'ın Bilal Meşe'ye saldırısı sonrası Milli Takım'dan ilk poz!


Arda Turan uçakta Bilal Meşe'ye saldırdı

Haberin Devamı