Magazin Arif Sağ, 'öldü' iddialarına fotoğrafla yanıt verdi

Arif Sağ, 'öldü' iddialarına fotoğrafla yanıt verdi

Paylaş
Arif Sağ, 'öldü' iddialarına fotoğrafla yanıt verdi

Bir süredir kanser tedavisi gören Arif Sağ için sosyal medyada "Öldü" iddiaları ortaya atıldı. Usta sanatçı Twitter'da fotoğraf paylaşarak iddiaları yalanladı

Bir süredir sosyal medyada, Türk Halk Müziği'nin usta isimlerinden Arif Sağ'ın hayatını kaybettiğine dair yayılan asılsız paylaşımlar sonucu, Arif Sağ Twitter hesabından yanıt verdi.

KÜBA'YA GİTMİŞ

72 yaşındaki Arif Sağ'ın Twitter hesabından kızı Aslı Sağ'la beraber fotoğrafı paylaşılırken bir diğer paylaşımda ise Arif Sağ'ın Küba'ya gittiği açıklandı.

İŞTE O PAYLAŞIM:


"5 GÜNLÜK BİR TEDAVİ İÇİN GELDİK"


Oğlu Tolga Sağ da, babası ile ilgili spekülasyonlar üzerine Twitter hesabında sabaha karşı yazdığı mesajda sanatçının sağlık durumunun son derece iyi olduğunu vurgularken şunları yazdı:

"Sevgili Arif Sağ sevenleri, şu an Küba’dayız ve otel dışında internet bulamadığımızdan bu açıklamayı ancak bu saatte yapabiliyorum. Babamın sağlığı zaten son derece iyiydi ve her şey daha garanti olsun diye Küba’ya da 5 günlük bir tedavi için geldik. Sevgilerimizle."

AKCİĞER KANSERİNE YAKALANDI


Arif Sağ, geçen yıl eşi Yıldız Sağ'ı kanserden kaybetmişti. Arif Sağ da aynı amansız hastalığa yakalandı. Akciğer kanseri teşhisi konulan Arif Sağ geçen 24 Mayıs'ta ameliyat olmuş ve evinde tedavi görüyordu.




Kanser tedavisi gören Arif Sağ'dan haber var!




Haberin Devamı