Magazin Arzu Film ve Ferdi Eğilmez'den Tosun Paşa açıklaması!

Arzu Film ve Ferdi Eğilmez'den Tosun Paşa açıklaması!

Paylaş
Arzu Film ve Ferdi Eğilmez'den Tosun Paşa açıklaması!

Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz'ın, Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden Tosun Paşa'yı yeniden çekmek için Arzu Film’e başvurduğu, ancak iki komedyenin de 'Hayır' yanıtı aldığı öne sürülmüştü. Bu iddiaların ardından Arzu Film ve  Ferdi Eğilmez'den açıklama geldi

Türkiye’nin iki önemli komedyeni Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar gözünü Yeşilçam'a, üstelik de aynı filme dikti. Hürriyet'in haberine göre; iki oyuncunun, Kartal Tibet'in yönettiği, Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Müjde Ar ve Ayşen Gruda'nın rol aldığı 1976 yapımı 'Tosun Paşa'yı yeniden çekme talebiyle Arzu Film'e başvurduğu ortaya çıktı. Ancak iki girişimden de sonuç çıkmadı.

Şahan Gökbakar'ın yeni Recep İvedik'e başlamadan önce Tosun Paşa'yı çekme talebini değerlendiren Ferdi Eğilmez, babası Ertem Eğilmez'in filmlerinin yeni versiyonuna sıcak bakmadığı gerekçesiyle söz konusu teklifi kibarca reddettiği iddia edildi.

Cem Yılmaz'ın da aynı taleple Ferdi Eğilmez'in kapısını çaldığı, ancak onun da 'Hayır' yanıtı aldığı öne sürüldü.

FERDİ EĞİLMEZ'DEN AÇIKLAMA

Ferdi Eğilmez iddiaları şu sözlerle yanıtladı:

"Bu haber doğru değil, böylesi gelişmelerden haberim de yok, bunu teklif etmiş bir oyuncu da yok, bu haber için teyidimi alan da yok diye paylaşım yapıyorum, sanki aslı varmış gibi ismi geçen oyuncu arkadaşımıza da maalesef ağır sözler sarfediliyor...Bu iki önemli isimli kardeşim de bana böyle bir teklifle gelmediler. Gelmeye ihtiyaçları olduğu kanaatinde de değilim. Layıki ile yapıldığı takdirde tüm dünyada olduğu gibi bizde de devam filmlerinin yapılmasına da değildir benim itirazım, tarafımca bilinmeyen, onayımdan geçmemiş haberlerin değerli oyuncu isimlerinin de kullanılması sureti ile yapılıyor olmasınadır... Bu hususların dikkate alınarak özenli ve seviyeli paylaşımlar ve yazışmalar yapılmasını temenni ederim, sevgi ve saygılarımla..."

ARZU FİLM: GEREKSİZ VE MESNETSİZ BİR HABER

Arzu Film'in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "Daha bir kaç gün önce basında çıkan asılsız ve metnetsiz haberlerden şikayet etmiştik ama iyice abartı olmuş gibi. Ne bize gelen böyle bir talep var ne de bu konuda bizi arayıp soran bir basın mensubuna böyle bir verdiğimiz röportaj var" denilerek söz konusu haberdeki iddialar yalanlandı.



Şahan Gökbakar da çıkan haberleri sosyal medya hesabından yalanladı.



TOSUN PAŞA ÇİNCEYE ÇEVRİLDİ:



Haberin Devamı