Magazin Aslı Enver'in rolünü Leyla Feray kaptı|Leyla Feray kimdir?

Aslı Enver'in rolünü Leyla Feray kaptı|Leyla Feray kimdir?

Paylaş
Aslı Enver'in rolünü Leyla Feray kaptı|Leyla Feray kimdir?

Kardeşim Benim'in devam filminin çekimleri 8 Temmuz'da başlayacak. Yapımın ilkinde olduğu gibi ikincisinde de Ozan'ı Murat Boz, Hakan'ı Burak Özçivit canlandıracak. Aslı Enver'in rolünü ise Leyla Feray canlandıracak. Peki Leyla Feray kimdir?

Başrollerini Burak Özçivit, Murat Boz, Aslı Enver ve Nazlı Kesal'ın canlandırdığı Kardeşim Benim filminin devamının çekimleri 8 Temmuz'da başlıyor.

Milliyet Cadde'den Ali Eyüpoğlu'nun haberine göre, bir süre önce Murat Boz ile yaşadığı sorunlar yüzünden filmin devamında oynamak istemeyen Aslı Enver, bu kez kadroda olmayacak.


Murat Boz ve Aslı Enver'in barışmasının perde arkası


Murat Boz ayrılığının ardından Aslı Enver ilk kez konuştu

Kardeşim Benim'de Aslı Enver'in üstlendiği karakteri Lal Dedeoğlu'nun oyuncu kızı Leyla Feray canlandıracak.

LEYLA FERAY KİMDİR?


Leyla Feray, 1993 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitimini Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde tamamladı. İlk olarak 2013 yılında Ben Onu Çok Sevdim dizisi ile oyunculuk hayatına ilk adımını attı. 2014 yılında ise Paşa Gönlüm ve Üç Arkadaş dizilerinde oynadı.

Fox Tv ekranlarında yayınlananan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin kadrosuna dahil oldu ve Ayşe Sultan karakterini canlandırdı.

Leyla Feray ayrıca N11 reklam filminde de oynadı.


KEREM BÜRSİN VE BURAK ÖZÇİVİT BAŞROLDE


TAFF Pictures, Kardeşim Benim 2'nin dışında yine dizi yıldızlarını buluşturacak ve bir film daha çekecek. Senaryo çalışmaları devam eden ve yaz sonunda çekilmesi planlanan aksiyon filminde başrolleri Burak Özçivit ile Kerem Bürsin paylaşacak.

Haberin Devamı