Kültür - Sanat Aydilge'den 'Gece Yarası Şarkıları'
Paylaş
Aydilge'den 'Gece Yarası Şarkıları'

Kendine has müziği, sahnesi ve yaptığı dizi müzikleriyle sayısız başarıya imza atan Aydilge, dinleyicisiyle bambaşka bir yönünü daha paylaşmaya hazırlanıyor

Geceleri daha çok ortaya çıkan hüzün ve keder duygularımızı, ortak yaralarımıza dokunan unutulmaz şarkılar eşliğinde paylaşıp seslendirecek olan sanatçı, bu yepyeni sahne konseptine ''Gece Yarası Şarkıları'' adını verdi. Kayahan, Sezen Aksu, Ahmet Kaya, Harun Kolçak, Zülfi Livaneli, Cem Karaca gibi dev isimlerin izlerini bu özel konseptte yaşatacak olan Aydilge, ilk olarak 9 Kasım Kadıköy Dorock XL'da sahne alacak.

Hüzün ve kederin, mutluluk ve neşe gibi hayatın bir parçası olduğunu ve müzik aracılığıyla paylaşılması, şifalanması gerektiğini düşünen Aydilge, Gece Yarası şarkıları adını verdiği bu yepyeni canlı performans konsepti için özel dekorlar ve sunumlar da hazırladı. Hepimizde iz bırakan ve yaralarımıza dokunan bu unutulmaz şarkıları kendine has, özgün bir yorum ve özel bir atmosferle paylaşacak olan Aydilge, dinleyicisine alternatif, daha önce yaşanmamış bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Haberin Devamı