Spor Beşiktaş 4 - 1 Kasımpaşa

Beşiktaş 4 - 1 Kasımpaşa

Paylaş
Beşiktaş 4 - 1 Kasımpaşa

Şampiyonluk yarışının büyük bir heyecanla devam ettiği Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında lider Beşiktaş, Kasımpaşa'yı ağırladı

Maç sona erdi Beşiktaş 4 - 1 Kasımpaşa

MAÇIN ÖZETİ:


90.DK: Hasan Bilal topla ilerlerken Necip Uysal tarafından düşürüldü. Hakem faul kararı verdi.

85.DK: Beşiktaş hücumunda rakip savunmanın arkasına atılan topa Cenk yönelse de defanstaki Veysel hata yapmadı ve topa sahip oldu.

81.DK: Beşiktaş yerden kısa paslarla oyununu sürdürüyor. Yerden pas trafiğini iyi yapıyor siyah beyazlılar. Oyunda tempoyu biraz düşürdü Beşiktaş.

76.DK: Kasımpaşalı Sadiku'ya sert bir müdahalede bulunan Cenk sarı kart gördü. Konuk ekip faul atışıyla oyuna başlayacak.

71.DK: Quaresma'nın sağ kanattan ceza sahası içine kaçan Gökhan'a attığı pas sonrasında ofsayt bayrağı kaldırıldı. Beşiktaş etkili bir pozisyona girebilirdi.

69.DK: Beşiktaş'ta 4 dakika önce oyuna giren Necip Uysal'ın Sadiku'ya yaptığı faul sonrasında hakem sarı kart gösterdi.

65.DK: Sağ kanattan Quaresma'nın içeri yaptığı ortaya topu iyi takip edip vuran Babel skoru 4-1'e getiren golü kaydetti.

65.DK: GOL ( 4 - 1 ) Babel

60.DK: Quaresma'nın sağ kanattan ortadaki Oğuzhan'a verdiği pası alan siyah beyazlı ekibin kaptanı, boştaki Babel'i gördü. Babel'in yakın mesafeden zayıf vuruşunda kaleci Ramazan gole izin vermedi.

57.DK: Kasımpaşa'da iki oyuncu değişikliği yapıldı. Tunay Torun ve Abdullah Durak oyundan çıkarken, Hasan Bilal ve Ahmed Ildiz oyuna girdi.

49.DK: Aboubakar ceza sahası içine kaçan Talisca'ya muhteşem bir pas verdi. Talisca da tek vuruşla harika bir gol atıp bu pası asiste çevirdi. Skor 3-1.

49.DK: GOL! (3 - 1) Talisca

46.DK: İkinci yarı başladı

İlk yarı sona erdi Beşiktaş 2 - 1 Kasımpaşa

45.DK: Orta sahadan aldığı topla hızlı bir şekilde ilerleyen Tolgay Arslan, Sadiku tarafından düşürüldü. Hakem Sadiku'ya sarı kart gösterdi.

42.DK: Kaleci Fabri'nin önde olduğunu göre Titi yaklaşık 50 metreden şutunu çekti, top az farkla yandan auta giderken Fabri de kalesine geldi.

39.DK: Ryan Babel sol kanattan çizgiye inerek çizgi üzerinden kaleye yaklaştı, Hollandalı oyuncu Aboubakar'ı düşünerek gönderdi. Araya giren savunma mutlak bir gole engel oldu.

33.DK: Penaltı! Quaresma penaltıyı gole çevirmeyi başardı. ( 2 - 1 )

29.DK: Beşiktaş hücumunda ceza sahası içinde Talisca rövaşata vurmak isterken rakibine faul yaptı.

24.DK: Sağ kanatta şık bir şekilde topu kontrol eden ve güzel bir çalımla rakibini geçen Quaresma'yı savunmada Titi durdurdu.

23.DK: Topla oynama: Beşiktaş % 50 - % 50 Kasımpaşa

17.DK: Baskı sonuyç verdi ve Beşiktaş topu kaptı. Siyah beyazlı ekipte Quaresma'nın sert ortasına Babel dokunamadı.

16.DK: Oğuzhan'dan aldığı topla sağ çizginden içeri yönelen Quaresma'nın aşırtma vuruşunu kaleci Ramazan kornere gönderdi.

10.DK: Sağ kanattan aldığı topla oyunu ortaya taşıyan Quaresma'yı Abdullah faulle durdurdu. Abdullah bu pozisyonda sarı kart gördü.

7.DK: Beşiktaş rakip yarı sahada top çeviriyor. Siyah beyazlılar sağ kanattan Gökhan'la gelip Talisca-Aboubakar paslaşmasının ardından oyunu soldaki Adriano'ya taşıdı. Adriano'nun çaprazdan vuruşu auta gitti.

4.DK: Kasımpaşa'nın sol kanattan ceza sahasına doğru kullandığı taç atışında topu alan Samuel Eduok ceza sahası dışından sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

4.DK: GOL ( 1 - 1 )



2.DK: Sol kanattan Oğuzhan'ın getirip ceza sahasına girerken pasını verdiği Aboubakar ver-kaç sonrasında topu ağlarla buluşturdu.

2.DK: GOL ( 1 - 0 )

1.DK: Maç başladı her iki takıma da başarılar


Beşiktaş'ın kalan maçları



32. hafta Süper Lig puan durumu



Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu


İŞTE İLK 11'LER

BEŞİKTAŞ: Fabri - Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano - Tolgay, Oğuzhan - Quaresma, Talisca, Babel - Aboubakar

KASIMPAŞA: Ramazan - Popov, Veysel, Titi, Veigneau - Sadiku, Abdullah - Castro, Tunay, Eduok - Batuhan


QUARESMA SINIRA GELDİ


Beşiktaş'ta, Kasımpaşa maçı öncesi 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bursaspor maçında sarı kart görerek ceza sınırına gelen Ricardo Quaresma'nın yanı sıra, Atiba Hutchinson ve Atınç Nukan yarın sarı kart görmeleri halinde, 33. haftada Gaziantepspor ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.


LİGDEKİ 28. RANDEVU


Beşiktaş ile Kasımpaşa, yapacakları maçla lig tarihinde 28. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 27 maçta siyah-beyazlıların üstünlüğü göze çarpıyor. Bugüne kadar oynanan müsabakalardan 18'ini Beşiktaş kazandı, 6 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 3 kez galibiyete ulaştı.
Beşiktaş'ın 56 golüne, Kasımpaşa 23 golle cevap verdi.


BEŞİKTAŞ 3 MAÇTIR KAZANAMIYOR


Medipol Başakşehir ile girdiği şampiyonluk yarışında puan kaybına tahammülü olmayan lig lideri Beşiktaş, rakibi Kasımpaşa'yı 3 maçtır yenemezken, son 2 karşılaşmada ise mağlup oldu.

Siyah-beyazlılar, rakibi karşısında son galibiyetini 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında deplasmanda 5-1'lik skorla aldı. İki takım arasında geçen sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ın ev sahipliğinde, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan maç 3-3 bitti. İkinci yarıda Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki müsabakayı ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Bu sezonun ilk yarısında oynanan maçta da Kasımpaşa, sahasında 2-1 galip gelerek, rakibine 2016-2017'de ligde ilk yenilgisini tattırdı.

Bu arada, Beşiktaş ile Kasımpaşa, iki aşamalı oynanan 1962-1963'te hem beyaz grupta hem de final grubunda birlikte yer alınca bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yaptı.




Beşiktaş'ta Atiba şoku! Maça saatler kala belli oldu

Haberin Devamı