Spor Beşiktaş Bayern Münih maçı canlı izle: Tivibu Spor 2 şifresiz izle

Beşiktaş Bayern Münih maçı canlı izle: Tivibu Spor 2 şifresiz izle

Paylaş
Beşiktaş Bayern Münih maçı canlı izle: Tivibu Spor 2 şifresiz izle

Beşiktaş Bayern Münih maçı heyecanlı bir müsabakaya sahne olacak. Beşiktaş'ın gol yemeden en az 5 gole ihtiyacı var. Zorlu geçecek mücadeleyi Beşiktaşlı taraftarlar ve futbolseveler canlı olarak Tivibu 2 spor kanalından izleyebilecekler. Tivibu 2 spor kanalı nasıl izlenir?

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında bugün Beşiktaş Vodafone Arena'da Bayern Münih ile mücadele verecek. Kara kartallar, ilk maçta 5-0'lık bir yenilgi alarak Şampiyonlar Ligi'ne havlu atma derecesine geldi. Şimdi siyah-beyazlı ekip en az 5 gol atıp gol yemeden mücadeleyi bitirmesi gerekiyor. Öte yandan Bayern Münih ise kendi evindeki aldığı farklı skoru koruyarak rahat bir şelilde çeyrek finale yükselmek istiyor.



MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Bayern Münih karşılaşmasını saat 20.00'de Tivibu Spor 2 kanalı canlı olarak verecek. Futbolseverler, şimdi mücadeleyi nasıl izleyeceklerini merak ediyor.

TİVİBU SPOR 2 KANALI NASIL ŞİFRESİZ İZLENİR?

Tivibu Spor 2 kanalını şifresiz izlemek için aşağıdaki linke tıklayarak bilgilierinizi doldurup başvuru yapmanız gerekiyor. Telefonda başvuru yapmak için ise sayfadaki numarayı aramanız gerekiyor.

TİVİBU CANLI İZLE


45.DK: Ribery çizgiye indi Gökhan Gönül müdahale ediyor. Korner. Kullanılan kornerde Medel topu uzaklaştırıyor

44.DK: Gökhan'ın vuruşu savunmaya çarptı korner. Korner paslaşarak kullanıldı ama Bayern Münih savuması araya giriyor.

40.DK: Maçta bir sarı kart daha. Boateng Lens'e yaptığı faul sonrası 1 - 0 öne geçti.

36.DK: Mats Hummels Vagner Love'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. Kullanılan serbest vuruşta Quaresma topu doğrudan kaleye gönderdi. Aut.

34.DK: Bayern Münih'te oyuncu değşikliği. Thiago oyundan çıkıyor. James Rodriguez oyunda

31.DK: Oğuzhan şık bir pasla Quaresma'yı savunmanın arkasına kaçırdı. Ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Quaresma'nın dönerek vuruşu üstten auta gitti.


29.DK: Sol kanatta topla buluşan Quaresma, topu ortaya doğru sürüp uzaklardan şansını denedi. Top farklı şekilde auta gitti.

27.DK: Bayern Münih sağ kanattan korner kullandı. Kullanılan kornerde Hummels'in kafa vuruşu farklı bir şekilde dışarı çıkıyor.

22.DK: Alaba'nın sol kanattan yaptığı ortada ceza sahası ön çizgisinde Müller topu indirdi. Lewandowski gelişine bir vuruş yapmak istedi. Top yandan auta gitti.

20.DK: Boateng, uzun bir topla Lewandowski'yi savunma arkasına kaçırmak istedi. Hızlı giden top kaleci Tolga'da kaldı.

18.DK: Gol. Bayern Münih Thiago'nun golüyle 1 - 0 önde. Sağ kanattan Müller'in yaptığı ortada arka direkte bomboş durumda topla buluşan Thiago Alcantara, tek vuruşla topu ağlara gönderdi.

16.DK: Vidal'in pasıyla Ribery ceza sahasına sokuldu. Necip son anda araya girerek tehlikeyi önledi.



12.DK: Sağ kanattan Gökhan'ın ortasında penaltı noktası üzerinde yükselen Love kafayı vurdu. Ama top farklı bir şekilde yandan auta gitti.

10.DK: Bayern Münih Thomas Müller'le net bir pozisyondan yararlanamadı. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Tolga topu sektirdi. Dönen topa gelişine vuran Müller istediği şutu çıkaramadı

9.DK: Beşiktaş sağ kanattan etliki geldi. Gökhan Gönül'ün orta alana çevirdiği topta Bayern savunması başarılı

3.DK: Quaresma, sağ kanatta topu sürerken Ribery tarafından düşürüldü. Faul. Bayern Münih, geriden pasla çıkmakta zorlanıyor. Beşiktaş ön alanda baskı yapmaya çalışıyor. Tribünler de ıslıkla bu baskıya eşlik ediyor.

2.DK: Tolgay orta alanda Ribery'e faul yaptı. Konuk ekip serbest vuruş kullandı. Sol kanattan gelen Bayern, topu arka direkte boş olan Vidal'le buluşturdu. Vidal'in kafa vuruşu auta gidiyor.

1.DK: Maç başladı. Başarılar Beşiktaş

Haberin Devamı