Magazin Burak Özçivit ile Fahriye Evcen evlendi

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen evlendi

Paylaş
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen evlendi

3 yıldır aşk yaşayan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen Yeniköy'deki Sait Halim Paşa Yalısı'nda evlendi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın kıydığı nikahın şahitleri yapımcı Timur Savcı ve eşi Banu Savcı'ydı. Balayı Maldivler'de

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Sait Halim Paşa Yalısı'nda dünyaevine girdi. 3 yıldır birlikte olan çiftin düğününe ünlüler yağdı. Çiftin nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıydı.

Törene saatler kala yalıya deniz yoluyla gelen çift, düğün saatine kadar hazırlıkları bizzat kontrol etti.

Fahriye Evcen gecede Raşit Bağzıbağlı imzalı iki gelinlik giyerken, Burak Özçivit ise Derviş Bağzıbağlı imzası taşıyan damatlığı giydi.


BALAYINI NEREDE YAPACAKLAR?

Nikahı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar kıyarken, damadın şahitliğini yapımcı Timur Savcı, gelinin şahitliğini ise Banu Savcı yaptı. Düğüne sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti düğün sonrası balayı için ise Maldivler’i tercih etti.

Kardeşim Benim 2'nin çekimleri başlayacağı için üç günlük balayına çıkacaklarını söyleyen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, ''Çok mutlu bir anımız, herkesle birlikte bu heyecanı paylaşmak inanılmaz bir şey'' diye konuştu.

FAHRİYE EVCEN BÖYLE 'EVET' DEDİ




İşte sosyal medyada düğün töreninden paylaşılan ilk kareler:













Fahriye Evcen'in kına gecesinden ilk görüntüler

'İKİSİNİ DE ÇOK SEVİYORUZ'

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftini bu mutlu gününde yalnız bırakmayan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin, ''Çok mutluyuz, ikisini de çok seviyoruz. Onlarla burada olabilmek çok güzel bir şey'' ifadelerini kullandı.



'UMARIM ÇOK MUTLU OLURLAR'


Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ise, ''Mutluluklarına ortak olmak için buradayız, çok yakışıyorlar umarım çok mutlu olurlar. Allah arkadaşlarımızı mesut bahtiyar etsin'' dedi.


'MUTLULUKLAR DİLİYORUZ'

Çiftin nikah törenine katılan oyuncu Hatice Şendil ve eşi Burak Sağyaşar, ''Güzel bir ilişkileri var, evlilikle sonlandırıyorlar bundan sonrası için onlara mutluluklar diliyoruz'' diye konuştu.




Oyuncu Kerem Alışık, ''Burak da Fahriye de her şeyin güzelini hakkediyor. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Mutlu, mesut, sağlıklı, huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyorum. Bunun içinde buradayız'' ifadelerini kullandı.


Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in düğününden fotoğraflar



Haberin Devamı