Yaşam Burcu Gündoğar Urfalı'nın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

Burcu Gündoğar Urfalı'nın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

Paylaş
Burcu Gündoğar Urfalı'nın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

İran'ın Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinde düşen Başaran Holdinge ait özel uçakta hayatını kaybedenlerden Mina Başaran, Sinem Akay ve Burcu Gündoğar Urfalı'nın cenazeleri Ataköy 5. Kısım Camisi'nde son yolcuklarına uğurlandı. Burcu Gündoğar Urfalı'nın eşi Sinan Urfalı, eşinin tabutunun yanından ayrılmadı. Sinan Urfalı, hamile olan eşi Burcu Urfalı'nın fularını öperek gözyaşlarına boğuldu.

İran'da düşen uçakta hayatını kaybeden Mina Başaran ve Burcu Gündoğar Urfalı'nın cenazeleri Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii'ne getirildi. Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran, annesi Beril Başaran, kardeşi Can Başaran da camiye geldi. Güçlükle ayakta durduğu görülen baba Başaran, kızının tabutu başında uzun süre gözyaşı döktü. Başaran tabut başında bir yakına sarılarak ağladı.



EŞİNİN FULARINI KOKLAYARAK AĞLADI

Hamile olduğu öğrenilen Burcu Gündoğar'ın eşi Sinan Urfalı, eşinin tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde Sinan Urfalı eşinin fularını elini sararak koklayıp ağladı. Tabutunun yanından ayrılmadı.



ANNEANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

BİRLEŞİK Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelirken İran'da düşen uçakta hayatını kaybedenlerden Burcu Gündoğar Urfalı’nın acı haberini alan, Çanakkale’nin Bayramiç İlçesinde yaşayan anneannesi Bilge Sadiki (75), gözyaşlarına boğuldu. Başaran Holding’e ait, TC-TRB tescilli Bombardier Challenger 604 tipi iş jeti, içinde iş insanı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran, 7 kız arkadaşı, 2 pilot ve 1 hostes ile geçen pazar akşamı İran’da düşmüş ve toplam 11 kişi hayatını kaybetmişti. Düşen uçakta hayatını kaybeden Burcu Gündoğar Urfalı’nın anneannesinin, Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde yaşadığı öğrenildi. Bayramiç’te oturan anneanne Bilge Sadiki, torununun acı haberiyle yıkıldı. Bilge Sadiki ve erkek kardeşi Bekir Bider, cenaze törenine katılmak üzere İstanbul’a gitti. Bekir Bider, "Uçak kazasında ölen Burcu, ablamın torunuydu. Ölümü ailemizi yasa boğdu" dedi. Bayramiç’teki Bider Pasajı’nın da sahiplerinden olan anneanne Bilge Sadiki’nin, ilçenin kurucusu olarak bilinen Hadımoğlu Ailesi'nin mensubu olduğu öğrenildi.


Burcu Urfalı kimdir, ailesi kim, ne iş yapıyor?

Haberin Devamı