Spor Çaykur Rizespor ve MKE Ankaragücü Süper Lig'e yükseldi

Çaykur Rizespor ve MKE Ankaragücü Süper Lig'e yükseldi

Paylaş
Çaykur Rizespor ve MKE Ankaragücü Süper Lig'e yükseldi

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında sona eren maçların ardından Çaykur Rizespor ve MKE Ankaragücü Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi

Spor Toto 1. Lig'de bitime 1 hafta kala Çaykur Rizespor ve Ankaragücü, Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

BİTİME BİR HAFTA KALA GARANTİLEDİLER


Spor Toto 1'inci Lig'in 33'üncü haftasında Ümraniyespor'u 1-0 yenen Çaykur Rizespor, bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek Süper Lig'e yükseldi. Spor Toto 1'inci Lig'in 33'üncü haftasında Grandmedical Manisaspor'u deplasmanda 3-0 yenen Ankaragücü, bitime 1 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

SAMSUNSPOR TFF 2. LİG'E DÜŞTÜ


Çaykur Rizespor bu sezon düştüğü Spor Toto 1. Lig'den şampiyon olarak çıkarken, Ankaragücü ise 6 sezonun ardından Süper Lig'e yükseldi. Alınan bu sonuçların ardından Samsunspor, TFF 2. Lig'e düştü.

Fenerbahçe'den Rizespor ve Ankaragücü'ne tebrik mesajı

İSMAİL KARTAL: ŞAMPİYONLUĞUN ÇOK HİKAYESİ VAR


Ankaragücü teknik direktörü İsmail Kartal, maç sonrası yaptığı açıklamada, "İçi dolu bir şampiyonluk yaşadık. Belki de üniversitelerde konu olabilir. Bu şampiyonluğunun çok hikayesi var. Sezon başından bugüne kadar gerçekten çok büyük sıkıntılar çektik, destek olan dostlarımıza teşekkür ediyorum. Çok şükür bugün çıkmayı garantiledik. Muhteşem taraftarımızla beraber başardık" dedi.

Haberin Devamı