Magazin Ceren Kaplakarslan için nişanlısından ayrılmış!

Ceren Kaplakarslan için nişanlısından ayrılmış!

Paylaş
Ceren Kaplakarslan için nişanlısından ayrılmış!

Rafet El Roman ile kısa zaman önce yollarını ayıran Ceren Kaplakarslan, yeni sevgilisiyle Akmerkez'de görüntülendi

ALİ KESER

Ceren Kaplakarslan 2014’te evlendiği Rafet El Roman’ın çocuk istememesi üzerine Ekim 2016’da boşanmıştı. Ceren Kaplakarslan yeni bir aşka yelken açıp Rafet’i unuttu. Önceki gün Etiler Akmerkez’de gezen Ceren’in yanında daha önce Arnavutköy’de de yemek yediği beyefendi vardı.

​Adının Akil olduğunu öğrendiğimiz yeni sevgili iddiaya göre; bu aşk uğruna nişanlısından ayrıldı. Ceren Kaplakarslan sevgilisiyle boşandıktan kısa süre sonra tanıştı.


MEKTUP KRİZİ

Ceren Kaplakarslan'ın, boşanma davalarından önce eşi Rafet El Roman’a bir özür mektubu gönderip barışma teklif ettiği iddia edilmişti. Söz konusu mektupta, 'Rafet'im... Bağışla beni... Rafet'im seninle 6 Ekim'de mahkemede olmak yerine, altı sene önce ilk kez buluştuğumuz yerde ve aynı saatte orada olmayı diliyorum. Seni orada bekleyeceğim ve senin de geleceğini umuyorum. Seni seviyorum' satılarına yer verdiği iddia edilen Kaplakarslan; Instagram'da mektubu inkar etmişti



'Bazı insanlar, kişiliklerinin eksik yanlarıyla yüzleşmek yerine, eksikliklerini başkalarının masumiyetlerine dil uzatarak kapatmayı ve sağır vicdanlarına karşı dürüst olmaktansa ağır kusurlarını yükleyecek bir günah keçisi bulmayı tercih ederler' diyen Kaplakarslan, yazdığı bir paylaşımın altına Rafet el Roman'ı etiketleyerek şu notu kaleme almıştı: 'Bu mektubu ben yazmadım. Sen yazdın! Terbiyesiz, git artık hayatımdan."

Haberin Devamı