Magazin Demet Akalın ve İbrahim Tatlıses arasında Afrin polemiği!

Demet Akalın ve İbrahim Tatlıses arasında Afrin polemiği!

Paylaş
Demet Akalın ve İbrahim Tatlıses arasında Afrin polemiği!

Demet Akalın 'Oğullarını askere gönder' demişti... İbrahim Tatlıses'ten yanıt gecikmedi!

Sanatçılar ve sporcular Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek için 1 Nisan da Hatay'a gitti. Sanatçıların arasında İbrahim Tatlıses de vardı.


'DEMET AKALIN 'YUSUF YUSUF'TAN GELEMEDİ'


Her zaman etkinliklere aynı kişilerin gittiğini söyleyen Demet Akalın bu duruma isyan etti. Demet Akalın isyan edince etkinliği düzenleyen Polat Yağcı, 'Kendisini çağıracaktık ancak ulaşamadık' dedi, İbrahim Tatlıses ise 'Demet 'yusuf yusuf'tan gelemedi' dedi.


'BENİM KARDEŞİM ASKERE GİDİYOR, HADİ SİZ DE GÖNDERİN ÇOCUKLARINIZI'


Bu sözleri duyan Demet Akalın adeta çılgına döndü ve Twitter hesabından hem İbrahim Tatlıses'i hem de Polat Yağcı'yı tweet yağmuruna tuttu. İşte Demet Akalın'ın attığı tweetler:

-"Erkek kardeşim 2 Mayıs'ta askere gidiyor! Bana 'yusuf yusuf' diyen İbrahim Tatlıses! Yazık! Siz de gönderin çocuklarınızı hepiniz gönderin hadi bakalım!!!!

-"Korksam iki ay önce Işın Karaca'yla başvurmam gitmek için!"


'DAVET ETMEDİM DE EDEMEDİM DE'


Demet Akalın, Polat Yağcı'ya ise şöyle seslendi:

-Davet etmedim edemedim de! Gerçekleri söyle düne kadar ulaşıyordu elime! Telefonumuz belli adresimiz belli! Öyle aradım ulaşamadıma sığınma gerçek değil çünkü!!

'BENİM SÖZÜM SİZE DEĞİLDİ'


Demet Akalın'ın ardından İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabında oğlu Ahmed'in askerlik fotoğrafını paylaştı ve altına şu notu düştü:

"Demet Hanım lafım size değildi, soru içinde isminizi duymadım bile... Lafı kime dediğimi bilen bilir... Mevzu VATAN AŞKI ise, benim oğlum AHMED, askerliğini uzun dönem olarak SARIKAMIŞ’ta yaptı, başarısından ötürü de 3 tane madalya aldı!!! O dönem Reha Muhtar ile Ana Haber’de bile çıktı, arşivleri araştırın bulun!!!"




İbrahim Tatlıses'ten Erdoğan'a özel 'Afrin' türküsü


Hatay'a çağrılmayan Demet Akalın'dan bir sert tepki daha


Demet Akalın'dan 'Seda Sayan' sorusuna kısa ve öz cevap

Haberin Devamı