Magazin Dilan Çiçek Deniz ile öpüşürken görüntülenen Furkan Andıç kimdir?

Dilan Çiçek Deniz ile öpüşürken görüntülenen Furkan Andıç kimdir?

Paylaş
Dilan Çiçek Deniz ile öpüşürken görüntülenen Furkan Andıç kimdir?

Furkan Andıç ile Dilan Çiçek Deniz dün ‘Ahtapot Gönüllüleri’nin düzenlediği ‘Sokak Köpekleri İçin 100 Kulübe’ kampanyasına katıldı. İkili etkinlikte öpüşürken görüntülendi. Peki Furkan Andıç kimdir? İşte detaylar...

Dilan Çiçek Deniz’in geçen hafta Kanal D’deki ‘Meryem’in ‘Savaş’ı Furkan Andıç ile yeni bir maceraya yelken açtığı söylenmişti.

Furkan Andıç ile Dilan Çiçek Deniz dün ‘Ahtapot Gönüllüleri’nin düzenlediği ‘Sokak Köpekleri İçin 100 Kulübe’ kampanyasına katıldı. Bir grup hayvansever ile İstanbul Ömerli’ye gittiler. Sokak köpeklerine kulübe yaptılar. Sonra da aşka gelip dudak dudağa öpüştüler.


İşte çiftin öpüştüğü o anlar...





FURKAN ANDIÇ KİMDİR?


Furkan Andıç, 1990 İstanbul doğumlu. İlkokulu ve liseyi Ataşehir’de okudu. 2007 yılında liseden mezun olduktan sonra Ukrayna‘ya gitti. Ukrayna’da Kiev Politeknik Üniversitesi‘nde ilk sene hazırlık ve dil eğitimi aldı. İkinci senesinde ise ekonomi bölümünde okudu.

Eğitim sistemindeki denklik koşulu yüzünden İstanbul’a dönmek zorunda kaldı. Bir süre Bilgi Üniversitesi‘nde Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde okuyan genç oyuncu, daha sonra 2011-2012 eğitim senesi 1. döneminde Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne yatay geçiş yaptı.

Birçok reklam filminde oynayarak oyunculuk kariyerine başlayan genç oyuncu, TNT ekranında yayınlanan Kolej Günlüğü adlı yapımla birlikte dizilerde de rol almaya başladı. 2007 yılında Eti Bi Dolu, 2008 yılında Vatan Computer, 2011 yılında ise Turkcell ve Marmara Forum AVM’nin reklamlarında oynadı. 2011 yılında yayınlanmaya başlayan ve senaryosu Desperate Housewives dizinden uyarlanan Kanal D’nin Umutsuz Ev Kadınları dizisinde, orijinalinde Jesse Metcalfe‘nin canlandırdığı ve Gabrielle Solis’le (Eva Longoria) gizli ilişkisi bulunan genç bahçıvan John Rowland karakterinin Türkiye’deki uyarlamasında, Zeliş’e (Evrim Solmaz) ilgi duyan bilişim meraklısı Levent karakterini canlandırdı. Şimdi ise Meryem dizisinde "Savaş" karekterine hayat veriyor.




İşte Dilan Çiçek Deniz ile Furkan Andıç'ın aşk fotoğrafı

Haberin Devamı