Magazin Dolunay 10. bölüm fragmanında büyük soru işareti: Yollar ayrılıyor mu?

Dolunay 10. bölüm fragmanında büyük soru işareti: Yollar ayrılıyor mu?

Paylaş
Dolunay 10. bölüm fragmanında büyük soru işareti: Yollar ayrılıyor mu?

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Romantik komedi türündeki dizininin 10. bölüm fragmanlarına Ferit'in elindeki sözleşme damga vurdu

Son bölüm finaliyle hafızalarda soru işareti bırakan ve yeni bölümü büyük bir heyecanla beklenen Dolunay’ın her iki fragmanında da dikkat çeken detaylar var. İşten çıkmak isteyen Nazlı, eline geçen sözleşmeyle büyük bir şok yaşar.

Deniz ise özgürlüğüne kavuşması için ona teklifte bulunur. Elindeki 100 bin TL’lik sözleşmeyi kullanan Ferit, zor da olsa bir karar verir.






Ferit'le aynı ortamda bulunmak Nazlı için gittikçe daha zor olmaya başladı. Bir yandan Ferit'e karşı duyguları diğer yandan sakladığı sır onu sıkıştırdı. Ferit Nazlı'nın hareketlerine bir anlam veremezken onun Deniz'le olan yakınlığından da rahatsız olmaya başladı. Nazlı artık bir karar vermek zorunda kaldı. Deniz ise Nazlı'ya karşı daha cesur davranmaya başladı. Bundan en çok etkilenen Alya oldu. Asuman Demet'in beklediğinden daha dişli çıktı. İkili bundan sonra kartlarını açık oynadı.


Dolunay dizisi oyuncuları ve karakter analizleri

Haberin Devamı