Magazin Ercan Yazgan’ın cenaze programı belli oldu

Ercan Yazgan’ın cenaze programı belli oldu

Paylaş
Ercan Yazgan’ın cenaze programı belli oldu

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, dün gece vefat eden usta oyuncu Ercan Yazgan’la bir fotoğrafını paylaşarak, cenaze programını açıkladı

Dün hayatını kaybeden Ercan Yazgan’ın cenaze programı belli oldu.

Instagram adresinden paylaşım yapan sanatçı Onur Akay, Ercan Yazgan’la yıllar önce ‘Yazlıkçılar’ isimli dizi setinde çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, cenaze bilgilerini de paylaştı.


'UNUTULMAZ BİR ANI'


Onur Akay, “Bizimkiler dizisi, yaz aylarında Yazlıkçılar olarak devam ederdi. Yazlıkçılar’ın setinde, annem gibi sevdiğim Bizimkiler’in Mine’si 2. annem Müjgan Ağralı ve Ercan Yazgan’la unutulmaz bir anı.


10 MART CUMARTESİ GÜNÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK


Ercan Yazgan’ı yarın 10 Mart Cumartesi günü, ikindi namazı sonrası Karacaahmet Şakir’in Camii’nden son yolculuğuna uğurlayacağız. Mekânı cennet olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.




Ercan Yazgan hayatını kaybetti (Ercan Yazgan kimdir?)


Usta oyuncu Ercan Yazgan'ın ölümünün ardından tedavi gördüğü Saygı Hastanesi'nin Başhekimi Op. Dr. Mikail Kaya şu açıklamayı yaptı:

"Hastanemizin nöroloji hekimi Nilay Değirmenci tarafından tedavi altına alınmıştır. Tedavi esnasında kendisinde bir damar rahatsızlıkları, vaskülitlerin belirtileri olarak beyin fonksiyonlarında ve diğer organlarda meydana gelmiş olan klinik semptonlar dolayısıyla tedavi edilmiş ve kendisinde tedavi esnasında solunum yetmezliği ortaya çıkmış. Solunum yetmezliği ortaya çıkınca yoğun bakım kliniğine alınmıştır. Yoğun bakım kliniğinde tedavi edilirken diğer organlarda da yavaş yavaş bozulma ortaya çıkmış.

Böbrek yetmezliği, hipotansiyonlar ve karaciğer yetmezlikleri sonucunda ani kalp durması sonucunda resüsitasyon yapılmış fakat bu resüsitasyonda maalesef geri dönmemiş 23.05’de vefat etmiştir. Bundan dolayı çok üzüntülüyüz. Türk milletinin yetiştirdiği en değerli sanatçılardandı. Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlı diliyorum" diye konuştu. Kaya cenaze ile ilgili soruya ise "Yurtdışından yakınlarının gelmesi bekleniyor. Ona göre bir program yapılacak "


Ercan Yazgan'ın ölümü, ünlü isimleri yasa boğdu


Ercan Yazgan'ın ünlü kızları kim?


Ercan Yazgan kızı olduğu iddia edilen Billur Yazgan'a küs gitti

Haberin Devamı