Magazin Eski Survivor yarışmacısı Bennu Gerede masöz oldu

Eski Survivor yarışmacısı Bennu Gerede masöz oldu

Paylaş
Eski Survivor yarışmacısı Bennu Gerede masöz oldu

Kendisine Endonezya’da yeni bir hayat kuran fotoğrafçı Bennu Gerede, eğitim alıp sertifikalı masaj terapisti oldu

Bennu Gerede kentin karmaşasından uzaklaşıp doğayla baş başa hayat sürüyor. Bir dönem katıldığı Survivor ile adını geniş kitlelere duyuran Bennu Gerede, bir yandan da kişisel gelişimi için çeşitli eğitimlere katılıyor.

Katıldığı nefes terapisi gibi eğitimlerle içsel bir yolculuğa çıkan Bennu Gerede, geçen günlerde bambaşka bir tecrübe edindi.

Bugüne kadar marifetli elleriyle çok sayıda fotoğrafa imza atan Bennu Gerede, bu kez de ayak masajı yaptı. Balili bir eğitmenin verdiği workshop’a katılan sosyetik fotoğrafçı, aşamaları başarıyla geçip masaj terapisti oldu.


Kim der ki 4 çocuk annesi



SADECE ÇİĞ BESİNLER TÜKETİYOR

Sertifikalı bir masaj terapisti olan ve Bali’de saati 10 dolardan (yaklaşık 40 lira) masaj yapan Bennu Gerede, daha sonra gözünü el masajı eğitimlerine dikti.


“Yaşadığım aşkları anlatsam yer yerinden oynar”


Şu sıralar Tayland’daki detoks kampına katılan Bennu Gerede, sıkı bir spor ve beslenme programı uyguluyor.

Sadece çiğ besinler tüketen Bennu Gerede, ruhsal ve bedensel arınma vadeden program sonrasında yeniden masaj eğitimlerine devam edecek.



Aldığı radikal bir kararla kendisine Endonezya’da yeni bir hayat kuran fotoğrafçı Bennu Gerede, eğitim alıp sertifikalı masaj terapisti oldu.


Endonezya'ya dört oğluyla yerleşen Bennu Gerede yaşadığı sakin hayatı sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıyor.




Haberin Devamı