Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. bölümünde Ceylan'ın sırları açıklandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. bölümünde Ceylan'ın sırları açıklandı

Paylaş
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. bölümünde Ceylan'ın sırları açıklandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı Hızır'ın masayı toplayarak planlarını anlatmaya başladığı bölümün ardından merak konusu oldu. Hazırlanan silahın binaya sokulması için Servet ile görüşme gerçekleştiren Çakırbeyli'nin kızınını ölümünden sonra artık kimsenin güvende olmadığını ifade etti. Peki, dizideki olayların açığa kavuşacağı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 77. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Çakırbeyli'nin oturduğu masada herkesi tehdit eden kişi "Bu masadaki herkesi gözümü kırpmadan öldürürüm" demişti. Etrafındaki masum insanların ölümüne daha fazla seyirci kalamayacaklarını ifade eden Meryem ise Hızır’dan oldukça dikkatli olmasını ve gerekeni yapmasını istedi. Terzinin aracına yerleştirilen bombanın infilak etmesiyle birlikte tehlikenin boyutunun arttığının farkına varan Hızırbeyli ise ekibi toplama kararı aldı. Dizinin gelecek bölümünün tanıtım videosunusa cuma günü yayınlanması bekleniyor.



ÖNCEKİ BÖLÜMDE EDHO'DA (EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ) NELER YAŞANMIŞTI?


Dizinin takipçilerini üzen olaylar art arda yaşanmış Hızır Çakırbeyli’ye yönelik saldırılar hız kazanmıştı. Çakırbeyli’yi ortadan kaldırmak ve hem masada hem de alemde söz sahibi olabilmek isteyen kişiler keskin nişancılarla birlikte ona suikast düzenlemeye çalışmıştı. Saldırıda hedef alınan isim Çakırbeyli olsa da yapılan hata nedeniyle Hızır’ın kızı hayatını kaybetmişti. Meryem’i Ceylan’ı ve Hızır’ı derinden etkileyen bu olay sonrası Çakırbeyli İstanbul'a dönme kararı almıştı. Kendisini toparlayarak karşı saldırıya geçmeyi hedefleyen Çakırbeyli, Ekrem’den üretilmesi oldukça zor olan bir silah yapmasını istemişti. Silahın tamamlanmasının ardından çevresindekileri toplayarak konuşma gerçekleştiren Çakırbeyli, planını onlara da açıklamıştı.


Ahmet Aslan ve Demet Akalın'dan yılın düeti: Çeşm-i Siyahım (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)

Haberin Devamı