Magazin Esra Sönmezer: Mustafa Erdoğan ile yemek yiyip...

Esra Sönmezer: Mustafa Erdoğan ile yemek yiyip...

Paylaş
Esra Sönmezer: Mustafa Erdoğan ile yemek yiyip...

Esra Sönmezer, geçtiğimiz günlerde sunuculuğunu yaptığı programda Mustafa Erdoğan'la ilgili açıklamalar yapmış ve magazin gündemine oturmuştu. Esra Sönmezer konu hakkında konuşmaya devam ediyor

Mustafa Erdoğan’ın kendisine üç yıldır mesajlar attığını ve birliktelik teklifinde bulunduğunu açıklayarak magazin gündemine gelen Esra Sönmezer, katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Esra Sönmezer’in o açıklamalarının satır başları:

"Mustafa Erdoğan’la çay içmeye gittik ama ben elektrik alamadım. Kendisi beni Facebook’tan ekledi. Kendisiyle yemek yiyip görüştük ancak bir elektrik almadım ve mesafe koydum, Mustafa Bey daha sonra yine mesajlar üzerinden birlikte olmayı yemek yemeyi teklif etti.


Esra Sönmezer'den Mustafa Erdoğan hakkında şok sözler!


‘Hayatımda erkek arkadaş istemiyorum’ dedim Mustafa Erdoğan bana ‘Sevgili olalım’ dedi. Ama onun istediği gibi bir sevgililik durumu yaşanmadı. 2017 yılına birlikte girmek istedi, attığı mesajlarla bu konuda çok ısrar etti."


GÜLBEN ERGEN’İ UYARMAK İSTEDİM


Esra Sönmezer, program sunucularının ‘Bu açıklamayı neden yaptın?’ sorusuna karşılık olarak, ‘Hemcinsimi korumak amaçlı böyle bir şey yaptım. Gülben Ergen’in böyle mesajlaşmalar içinde olan biriyle yeniden bir araya gelmesi düşüncesi beni rahatsız etti’ şeklinde konuştu.

Erdoğan’ın kendisine ‘Pembişim’ diye hitap ettiğini söyleyen Sönmezer, üç yıl içinde beş altı kez görüşmüşüzdür ancak bunların hiçbiri başbaşa görüşmeler olmadı açıklamasını yaptı.

Mustafa Erdoğan’ın çok ısrarcı olduğunu da söyleyen Esra Sönmezer, yaptığı açıklamalardan sonra Mustafa Erdoğan’ın kendisine mesaj attığını ve ‘Ne yaptın öyle’ dediğini belirtti.

Haberin Devamı