Türkiye (Son Dakika) Fatih'teki cani baba oğlunu göz göre göre öldürmüş

Fatih'teki cani baba oğlunu göz göre göre öldürmüş

Paylaş
Fatih'teki cani baba oğlunu göz göre göre öldürmüş

Kadın, dayakçı kocasına boşanma davası açtı. Koca, eşini 10 yaşındaki oğullarını zehirlemekle tehdit etti. Polis eve girip çocuğu kurtardı. Savcı 2 hafta sonra babaya çocuğunu görme izni verdi. Annenin gittiği polis “Bir şey yapamayız” dedi. Baba, “Oğlunu öldürdüm, gel al” diye eşini aradı...

İstanbul Fatih’te Nezir Türkoğlu’na 11 yıllık eşi Neriman Türkoğlu, 4 ay önce boşanma davası açtı. Dayak yüzünden baba evine kaçan kadın 10 yaşındaki oğlu Yiğitcan’ı da aldı. Çocuk hafta sonları babasına gidiyordu. Nezir Türkoğlu, 2 ay önce Neriman Türkoğlu’nu “Eve dön yoksa çocuk ölür” diye tehdit etti.


FOTOĞRAF VE SES KAYDI GÖNDERDİ


Sonra evde doğalgazı açıp Yiğitcan’ı zehirlemeye çalıştı. Bu anın fotoğrafını ve ses kaydını kadına gönderdi. Kayıtta Yiğitcan’ın ağlama sesi ve babanın “Bu çocuk sabaha kalmaz” mesajı vardı.


Nezir Türkoğlu, öz oğlu Yiğitcan’ı mutfakta doğalgazı açıp zehirlemeye çalışırken bu fotoğrafı çekmiş.

KOÇBAŞIYLA EVE GİRDİLER


Dayı Adem Deniz “Bu mesaj gelince Fatih Emniyeti’ne gittik. Polis koçbaşıyla kapıyı kırıp eve girdi. Nezir gözaltına alındı. Ama ertesi gün bırakıldı. Çocuğu bir daha göndermedik. Ama savcı 2 hafta sonra adama, çocuğu görme izni verdi. Emniyete koştuk. ‘Darp yok. Bir şey yapamayız’ denildi. Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne gittik. ‘Tehdit var’ dedik bir şey yapılmadı. Bu vahşet göz göre göre geldi” dedi.


TUTUKLANDI


Savcılıkta susma hakkını kullandığı öğrenilen Nezir T. tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi 9. Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan Nezir T. "Kasten öldürme" suçundan tutuklandı.


Oğlunu öldüren baba tutuklandı



Eşiyle tartıştı çocuğunu öldürdü

Haberin Devamı