Spor Fatih Terim'den Arda Turan yorumu

Fatih Terim'den Arda Turan yorumu

Paylaş
Fatih Terim'den Arda Turan yorumu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Arda Turan ile ilgili bir soruyu kısaca cevap vererek geçiştirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, basın toplantısında Arda Turan ile ilgili gelen soruyu kısaca yanıtlayıp geçti. Fatih hoca basın toplantısında " Eski oyuncularınızdan Emre yanınıza geldi. Arda için böyle bir beklentiniz oldu mu?" sorusuna Galatasaray ile ilgili sorunuz varsa cevaplayayım" diyerek pas geçti.


MAÇ ÖNCESİ YAN YANA GELMEDİLER


Medipol Başakşehir’in başarılı futbolcusu Arda Turan, Türk Telekom Stadyumu’na ısınma öncesinde sahayı çıktığı vakit, Galatasaraylı taraftarlar tarafından ıslıklandı. Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

Başakşehir’in başarılı futbolcu Arda Turan’ın eski takımına karşı mücadelesi merakla beklenirken, Turan ısınma öncesinde sahaya çıktığı sırada sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından ıslıkla protesto edildi.

Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu, seremoniden sonra Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in yanına gitti. Terim ile Arda Turan ise bir araya gelmedi.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray ile Medipol Başakşehir, Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Müsabakanın başlama düdüğünden önce Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in yanına giderek başarılar diledi ve sarıldılar. Başakşehir’de forma giyen eski Galatasaraylı Arda Turan ile Terim ise bir araya gelmedi.

Haberin Devamı