Magazin Garip ölüyor mu? İstanbullu Gelin dizisine veda mı ediyor?

Garip ölüyor mu? İstanbullu Gelin dizisine veda mı ediyor?

Paylaş
Garip ölüyor mu? İstanbullu Gelin dizisine veda mı ediyor?

İstanbullu Gelin dizisinin 41. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz’in paylaştığı dizide Garip'in kalp krizi geçirmesi, herkes için büyük bir dönüm noktası oldu. Ayrıntılar haberimizde...

İstanbullu Gelin dizisinin 41. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde Esma Sultan'dan ayrı kalmaya dayanamayan Garip kalp krizi geçiriyor.

Osman'la Burcu eve gittiklerinde Garip'i yerde yata vaziyette görüyor. İlk başta ne olduğunu anlayamayan ikili Garip'i acilen hastaneye kaldırıyor.

Faruk, Garip'in kalp krizi geçirdiğini duyunca annesi Esma'ya iletiyor. Büyük panik ve üzüntü yaşayan Esma hastaneye koşuyor.

FİKRET İPEK'TEN BOŞANIYOR

İpek'in bahanelerinden bıkan Fikret, boşanacağını söylüyor. Boşanma protokolünü gören İpek hayretler içinde kalıp gözyaşlarına boğluyor. Öte yandan aldığı mektupla sarsılan Adem, Reyhan'ın karşısına dikiliyor.



41. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Fırat Tanış ve daha birçok ünlü oyuncunun rol aldığı İstanbullu Gelin 41. bölüm 16 Mart Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


İstanbullu Gelin'in Süreyya'sı Aslı Enver'in eski fotoğrafı sizi şoke edecek!


İSTANBULLU GELİN'İN GARİP'İ TAMER LEVENT KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?



Tamer Levent,13 Ekim 1950de İzmir'de dünyaya geldi. 1971 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne seviye sınavı ile girdi, 1977 yılında mezun oldu. Devlet tiyatrolarında önce oyuncu daha sonra yönetmen olarak çalışmalar yaptı. Devlet tiyatroları genel müdürlüğü ve genel müdür yardımcılığı görevlerinde de bulundu. Hâlen devlet tiyatrolarında rejisör kadrosundadır ve

Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi Çalışanları Dayanışma Vakfı (TOBAV) ile Tiyatro Oyuncuları Meslek Birliği (TOMEB) kurucusu ve ilk genel başkanıdır.

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde, York Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde, Berlin Yüksek Sanat Okulu Tiyatro Bölümü'nde; İngiltere Yorkshire Bretton Hall College'de ve Warwick Üniversitesi'nde Yaratıcı Oyunculuk dersleri verdi.


Tamer Levent’in aldattığı eşi bakın kimin kızı çıktı!




Belçika, Lüksemburg ve Macaristan'da Avrupa Parlamentosu'yla birlikte düzenlenen tiyatro buluşmalarının prensiplerinin oluşturulduğu komitelerde ve organizasyonlarda bulundu, seri atölye çalışmaları yönetti.

Fransa ve Tunus'ta uzun süreli atölye çalışmaları yaparak sonuçlarını birer gösteri hâline dönüştüren Tamer Levent, radyo ve televizyonlarda da dizi programlar, drama çalışmaları gerçekleştirdi.

TRT Radyo-1'de Gecenin İçinden programında izleyicilerle canlı iletişim programı yaptı. Çin ve Hindistan belgeselleri gerçekleştirdi.


Tamer Levent Kıvanç Tatlıtuğ’un en büyük düşmanıydı, şimdi babası oldu!

Haberin Devamı