Magazin Hadise'nin eski korumasıyla başı belaya girdi

Hadise'nin eski korumasıyla başı belaya girdi

Paylaş
Hadise'nin eski korumasıyla başı belaya girdi

Şarkıcı Hadise'nin işten ayrılan koruması iddialara göre Hadise'nin ablasına tehdit mesajları atmaya başladı. Eski koruma kendisine tazminat verilmediğini iddia etti

Şarkıcı Hadise'nin menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz; Hadise'nin katıldığı organizasyon, konser, imza günü gibi etkinlik için Şen Ajans'la anlaşmıştı. Anlaşma kapsamında; Şen Ajans, etkinlik günlerde Hadise'nin korumasını da üstlenmişti. Fakat geçen günlerde, Hadise'nin ajansa bağlı olan uzun süreli koruması Emin Yıldırım işten ayrıldı.

TEHDİT VE ŞANTAJ MESAJLARI GELMEYE BAŞLADI

İddiaya göre; Yıldırım, tazminat ve son maaşını alamadı. Bunun sebebini ise Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'e bağladı. İddiaya göre; işten ayrılan Yıldırım, Hadise'nin ablasına tehdit ve şantaj mesajları atmaya başladı.

'KONSERİNİ BASMAK İSTEMİYORUM'

Yıldırım, mesajlarında şöyle yazdı: 'Bana bak Hadise konserini basmak istemiyorum. Benim kaybedecek bir şeyim yok. Sense kaybedeceklerini bir kez daha düşün. Bana ait bir tek canım var. Ben hakkımı yedirmem. Haddini bil, kendine gel.'

HADİSE'NİN ABLASI SAVCILIĞA BAŞVURDU

Bu mesajların ardından Hülya Açıkgöz, savcılığa başvurdu. Açıkgöz dilekçesine; Mehmet Emin Yıldırım ile ne kendisi, ne de kardeşi Hadise'nin arasında bir işçi-işveren ilişkisinin bulunmadığını anlatarak başladı. Abla Açıkgöz, "Aramızda çalışanla ilgili herhangi bir hukuki bağ olmamasına rağmen, atılan tehdit ve şantaj mesajları suç oluşturmaktadır. Gereken cezanın verilmesini istiyoruz" dedi ve Yıldırım tarafından atılan mesajların çıktısını delil olarak dosyaya ekledi. Savcılık, Hülya Açıkgöz'ün şikayetinin ardından olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı