Magazin Hande Ataizi yeni Hanife buldu

Hande Ataizi yeni Hanife buldu

Paylaş
Hande Ataizi yeni Hanife buldu

RTÜK kararına rağmen Sony Channel Türkiye kanalında, Zuhal Topal'ın geçtiğimiz yıllarda sunduğu programdaki gelin ve damat adaylarıyla izdivaç programına başlayan Hande Ataizi, kendine yeni Hanife bulmayı da ihmal etmedi

Skandalların eksik olmadığı izdivaç programlarına yeni sezonda RTÜK tarafından yasak getirilmişti. Yıllarca evlendirme programı sunan Esra Erol ve Seda Sayan, format değiştirmek zorunda kalmıştu. Hande Ataizi ise söz konusu yasağı delen ilk isim oldu.


HANİFE GİTTİ ŞEHRİ GELDİ


Sony Channel Türkiye kanalında Zuhal Topal'ın gelin ve damat adaylarıyla yola devam eden ünlü sunucu, görenlerin "yeni Hanife" dediği Şehri adında bir gelin adayı buldu.

Şehri Hanım, kendisine talip olarak gelen damat adayı Bektaş Bey'i kabul etmedi. Talibine "Bektaş abi" diyen gelin adayı, "Benim yaş kriterim 30. Bu yaştan yüksek talip istemiyorum" ifadelerini kullandı.




HANİFE KİMDİR?


2 yıldır izdivaç programlarından tanıdığımız Hanife Gürdal 1.64 boyunda ve 59 kilo. Progarma ilk Esra Erol'da başladı daha sonra Zuhal Topal'ın programına katıldı. Taliplerine ret cevabı vermesiyle ünlendi. Şimdi TV8'de Aşk-ı Roman dizisinde oyunculuk yapıyor ve Instagram'dan yaptığı reklamlarla bol bol para kazanıyor.


Hanife yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş!





Hanife yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş!

Haberin Devamı