Hande Yener: Türk halkını kandırmasınlar

YouTube’da sahte tıklanmalarla algı yaratılıyor diyen Hande Yener, “Türk halkını kandırmayı bıraksınlar. Şampiyonun belli olduğu yer YouTube değil, telifmetre listesidir” dedi
Hande Yener, önceki akşam Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahneye çıktı. Şarkıcıyı, nişanlısı Ümit Cem Şenol da yalnız bırakmadı.
“2017 yılı nasıl geçti?” sorusuna Hande Yener, “Zirvedeyim. 11 ay sonunda telifmetre listesine göre televizyon ve radyolarda en çok şarkısı çalınan kişiyim. Ayrıca Spotify listesinde, ‘Türk kadın şarkıcıları’ arasında ilk beşte yer alıyorum. Böylece Youtube tıklanmalarının, sahte olduğu ortaya çıkıyor. Sonra çıkıp, ‘Şu kadar dinlendim. Başarılıyım’ diyerek algı yaratıyorlar. Artık Türk halkını kandırmayı bıraksınlar. Şampiyonun belli olduğu yer YouTube değil, telifmetre listesidir” şeklinde cevap verdi.
'2018'DE SAHTELER ORTAYA ÇIKACAK'
Öte yandan Hande Yener kendisi için ‘O kadın’ diyen Demet Akalın’a ateş püskürdü! Hande Yener “Lütfen konuşmasın, ses tonuna bile tahammülüm yok. Sosyal medyada istediğine hakkımda bir şeyler yazdırıyor. Çok ergence hareketler bunlar. 2018’de sahteler ortaya çıkacak” dedi. Demet Akalın ile Hande Yener, Temmuz 2007’den bu yana bir küsüp bir barışıyor.
Demet Akalın ve Hande Yener yıllar sonra aynı karede
Hande Yener'den Demet Akalın'a gönderme: Beni görgüsüzlerle karıştırmayın
Hande Yener'den Demet Akalın'ı kızdıracak sözler (Demet Akalın'dan cevap geldi)
Tavuk döner tüketenler dikkat! Belirtileri 6 saat ila 2 gün arasında ortaya çıkıyor
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Buzdolabına 1 parça koymak yetiyor, enerjiden tasarruf sağlıyor!
Hastalıklara karşı şifa kaynağı, virüs ve bakterilere karşı bağışıklık sistemini güçlendiriyor! Dağdan toplanıyor, kilosu 10 bin TL'ye satılıyor
Kilosu 7 TL'ye düştü! Tıkalı damarları yağ çözücü gibi açıp boğazdan mikrobu söküp alıyor! Kan şekerini anında dengeliyor
Türkiye'de kıymeti bilinmiyor: Damar genişleten tek meyve, kalp krizi riskini sıfıra indiriyor!