Futbol Hapoel Beer Sheva 1 - 3 Beşiktaş
Paylaş
Hapoel Beer Sheva 1 - 3 Beşiktaş

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda Hapoel Be'er Sheva ile temsilcimiz Beşiktaş karşı karşıya geldi

Maç Özeti

90.DK: MAÇ SONA ERDİ Hapoel Beer Sheva 1 - 3 Beşiktaş​

90.DK: Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Talisca sol kanattan ceza sahasına girdikten sonra boş durumdaki Atiba'ya pasını verdi. Atiba boş durumda topu ağlara gönderdi.

90.DK: GOLLL ( 1-3)

86.DK:
Beşiktaş tehlikeli geldi. Cenk sol kanattan ceza sahasına girdikten sonra pasını Quaresma'ya verdi. Onun vuruşunda kaleci David Goresh topu kurtardı.

81.DK: Gelişen Beşiktaş atağında Babel sol kanattan ortasını yapmak isterken Soares araya girdi ve Babel'e orta yapma şansı vermedi.

72.DK: Gelişen Hapoel atağında Radi ceza sahasındaki Barda'yı topla buluşturmak istedi ancak Fabri kalesini zamanında terk ederek topu aldı.

65.DK: Hızlı gelişen Hapoel atağında Bitton savunmanın arkasına koşu yapan Ghadir'i topla buluşturdu ancak pozisyon ofsayt.

60.DK: Gelişen Beşiktaş atağında Tosic'in sol kanattan ortasında Cenk ceza sahasında topu kontrol ettikten sonra dönerek yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ve Beşiktaş'ı bir kez daha öne geçirdi.



60.DK: GOLLL! (1-2)

55.DK:
Bitton savunmanın arkasına koşu yapan Barda'yı topla buluşturmak istedi ancak Fabri kalesini zamanında terk ederek tehlikeyi uzaklaştırdı.

51.DK: Gelişen Hapoel atağında Anthony Nwakaeme sol kanatta topla buluştuktan sonra içeriye doğru kat etti ve geriden gelen Ogu'ya pasını verdi. Ogu'nun ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top üstten dışarıya gitti.

49.DK: Quaresma serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra topu alan Tolgay ceza sahasındaki Cenk'i topla buluşturdu. Cenk topu ağlara gönderdi ancak hakem Cenk'in topu elle kontrol ettiğini işaret etti.

46.DK: İkinci yarı başladı

İLK YARI SONA ERDİ Hapoel Beer Sheva 1 - 1 Beşiktaş

44.DK:
Gelişen Hapoel atağında ceza sahasında topu önünde topu önünde bulan Barda topu ağlara gönderdi ve skora denge getirdi.

44.DK: GOL (1-1)

42.DK: Gelişen Beşiktaş atağında Quaresma'nın sağ kanattan ortasında Cenk topa ıska geçti. Onun ıska geçtiği top Soares'e çarparak ağlara gitti.

42.DK GOLLLL! (0-1)

32.DK: Gelişen Hapoel atağında Radi ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşu kalecimiz Fabri'de kaldı.

25.DK: Gökhan savunmanın arkasına koşu yapan Tolgay'ı düşündü ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top kaleci Goresh'te kaldı.



17.DK: Hapoel yine etkili geldi. Ben Turjman'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Barda Mitrovic'ten sıyrıldıktan sonra şutunu çekti. Onun vuruşu kaleci Fabri'de kaldı.

7.DK: Hızlı gelişen ev sahibi takım atağında Melikson'un sol kanattan yaptığı ortada Barda topa ıska geçti sonrasında diğer kanada açılan topu alan Ogu'nun sağ kanattan ortasında Barda'nın vuruşu Fabri'de kaldı.

4.DK: Beşiktaş etkili geldi. Quaresma'nın sağ kanattan yaptığı ortada Cenk'in kafa vuruşu kalecide kaldı.

1.DK: MAÇ BAŞLADI

Hapoel Beer-Sheva'nın ilk 11'i:


Goresh, Bitton, Turjman, Tzedek, Radi, Nwakaeme, Barda, Hoban, Melikson, Soares, Ogu.

Beşiktaş'ın ilk 11'i:

Fabri, Gökhan, Marcelo, Mitrovic, Tosic, Atiba, Necip, Tolgay, Quaresma, Babel, Cenk.

BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ HAPOEL BEER SHEVA


İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımı UEFA Avrupa Ligi'nde K Grubu'nda Sparta Prag'ın ardından 8 puanla 2. sırada yer aldı. Grupta Southampton ve Inter takımları da yer aldı.

İsrail liginde bir maç eksikle en yakın rakibi Maccabi Tel Aviv'in 7 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Hapoel Beer Sheva geçen sene de İsrail şampiyonu olmuştu.

Transfermarkt'taki verilere göre toplam değeri 13,30 milyon euro olan Hapoel'in en değerli oyuncusu ise 28 yaşındaki John Ogu. Takımın aynı zamanda 10 numarası olan Ogu'nun değeri bir buçuk milyon euro.

Takımın başında ise 37 yaşındaki teknik direktör Barak Bakhar bulunuyor. Bakhar, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. tur rakibi Hapoel'in başına geçen sezon geçmiş ve ilk yılında şampiyonluk yaşamıştı. Hapoel Beer Sheva bu sezon da ligde lider durumda.

Hapoel maçlarını 16 bin 126 kapasiteli Toto Jacob Turner stadyumunda oynuyor. Kadrosunda 27 oyuncu bulunan İsrail tenın çoğunluğu İsrail milli takımında oynayan 12 milli oyuncusu bulunuyor.


HAPOEL'İN GEÇMİŞ MAÇLARI


Hapoel Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off'lara yükselmiş ve İskoç rakibi Celtic'le karşılaşmıştı. İlk maçı deplasmanda 5-2 kaybeden Hapoel evinde 2-0 kazanmasına rağmen bu sonuç yeterli gelmemişti. UEFA Avrupa Ligi'nde K Grubu'nda mücadele eden Hapoel ilk maçında Inter deplamanında mücadele etmişti. Hapoel Beer Sheva, Inter'i deplasmanda Miguel Vitor ve Maour Bar Buzaglo'nun golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Grubun ikinci maçında İngiliz teı konuk eden Hapoel maçtan 1-0 yenik ayrılmıştı.
K Grubu ikinci maçlarında Sparta Prag'a deplasmanda 2-0 kaybeden Hapoel daha sonra Inter'i kendi evinde 3-2 yenmeyi başarmıştı. Inter deplasmanda 2-0 Icardi ve Brozovic'in golleriyle öne geçmesine rağmen ikinci yarı Hapoel oyuna dönmüş Lucio Maranhao, Anthony Nwakaeme (penaltı) ve Ben Sahar'ın 90'da attığı golle sahadan galip ayrılmıştı.

Hapoel Beer Sheva K Grubu son maçında Southampton'a konuk olmuş maç berabere sonuçlanmıştı.




BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Kardemir Karabükspor maçında oynayan futbolcuların salonda yenilenme çalışması yaptığı bildirildi. Diğer futbolcuların ise ısınma hareketlerinin ardından pas ve top kontrolü çalışmaları yaptığı belirtildi. İdmanın, yarım sahada oynanan çift kale maçla tamamlandığı duyuruldu.

HAPOEL EVİNDE ÇOK ETKİLİ


Beşiktaş’ı konuk edecek Hapoel Beer-Sheva ise sahasındaki etkili performansıyla dikkati çekiyor. Hapoel Beer-Sheva, bu sezon evinde oynadığı lig ve Avrupa kupası maçlarında sadece bir kez yenildi. İsrail Ligi’nin yanı sıra Şampiyonlar Ligi ve Avrupa liglerinde sahasında şu ana dek 17 karşılaşma oynayan Hapoel Beer-Sheva, bu karşılaşmalarda 14 galibiyet ve 2 beraberlik alıp, bir maçta mağlup oldu.

Hapoel Beer-Sheva, evindeki tek yenilgisini UEFA Avrupa Ligi’ndeki grup mücadelesinde Sparta Prag’a 1-0 yenilerek aldı. Avrupa mücadelesinde evinde konuk ettiği rakipleri karşısında 4 galibiyet alan İsrail ekibi, birer maçtan beraberlik ve mağlubiyetle ayrıldı. İsrail teda Ben Bitton ve Miguel Vitor, Beşiktaş karşısında sarı kart görmeleri durumunda rövanş mücadelesinde cezalı duruma düşecek.




UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 turu eşleşmeler...

Athletic Bilbao- APOEL
Legia Warszawa – Ajax
Anderlecht – Zenit
Astra Giurgiu – Genk
Manchester United – St. Etienne
Villarreal – Roma
Ludogorets – Kopenhag
Celta de Vigo - Shakhtar Donetsk
Olympiakos – Osmanlıspor
Gent – Tottenham Hotspur
Rostov - Sparta Prag
Krasnodar - Fenerbahçe
Mönchengladbach – Fiorentina
AZ Alkmaar – Lyon
Beşiktaş - Hapoel Beer Sheva
PAOK - Schalke

Haberin Devamı