Magazin İbrahim Erkal beyin kanaması geçirdi!

İbrahim Erkal beyin kanaması geçirdi!

Paylaş
İbrahim Erkal beyin kanaması geçirdi!

Şarkıcı İbrahim Erkal Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen şarkıcı komada

1996'da 'Canısı' şarkısıyla şöhrete kavuşan İbrahim Erkal (50) gece 3 arkadaşı ile yemek yedi. Aracını kullanması için lokantanın valesine verdi. Vale, Maltepe'deki sitenin otoparkına kadar İbrahim Erkal'ı getirdi. Aracı park ettikten sonra ayrıldı. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, saat 01.00 gibi İbrahim Erkal fenalaşıp otoparkta yere düştü.

GÜVENLİK FARK ETMEDİ

1.5 saat sonra sitenin güvenlik görevlisi İbrahim Erkal'ı otoparkta baygın halde yatarken bulup ailesini aradı. İbrahim Erkal’ın sağ arka kulağının altında bir de yırtık vardı.



İbrahim Erkal önce Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı. Sonra Ulus’taki Liv Hospital’da ameliyat edildi. Doktorlar, İbrahim Erkal’ın son durumuyla ilgili kanama olan bölgenin temizlendiğini ve ilk 72 saatin çok önemli olduğunu belirtti.




ÇİRKİN MESAJLARA KARŞI SON DURUMU AÇIKLANDI!

Sosyal medyada bazı sahte hesaplardan İbrahim Erkal'ın hayatını kaybettiği yönündeki paylaşımlara karşın Facebook'taki İbrahim Erkal sayfasından yapılan açıklamada "Sosyal medyada dolaşan gerçeği yansıtmayan haberlere itibar etmeyin lütfen. Sanatçımız İbrahim Erkal, yoğun bakım sürecinde olup tedavisi devam etmektedir. Siz sevgili dostlarımızdan ricamız dualarınızı eksiz etmemenizdir. Saygılarımızla" denildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİLGİ ALDI

Üzücü haberi alan ailesi, yakınları, sevenleri ve dostları hastaneye koştu. Hastaneye gelenler Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı. Olay gecesi 23.30'a kadar İbrahim Erkal ile birlikte olan Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Suha Dengizek "Beraberdik ayrıldıktan sonra İbrahim Bey evine gitti. Eve varınca aracını valeye veriyor. Daha sonra yere düşüyor. Yaklaşık bir saat sonra site içerisinde bir bayan yerde baygın görüyor" dedi. Dengizek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Erzurum mitingi sonrası uçakta yanında bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ vasıtasıyla kendilerini aradığını ve sanatçı hakkında bilgi aldığını belirterek geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi.

Hastaneye gelen Nadide Sultan ''Gelirken çok endişeliydik, yoğun bakım ismi kötü ama iyileşeceğine inanıyorum. Eşinin lohusa dönemine denk geldiği için kadıncağız çok üzülmüş ama o da umutlu. Bu arada sitelerdeki güvenlikler bu konularda çok hassas olmalı geçen de bir büyüğümüzü kaybettik bu yüzden. 1 buçuk saat sonra bulundu daha erken bulunsa erken müdahale edilirdi. Bir süre daha uyutulacak “ diye konuştu.



Sinan Özen ise ''Ameliyatı güzel geçmiş, bundan sonra hepimizin dualarıyla, güzel temennileriyle Allah çoluğuna çocuğuna bağışlayacak. Kolay değil ama şanssızlık oraya girip de hem garajda hem orada kameranın olmadığı kör bir noktada düşmesi çok üzücü'' şeklinde konuştu.

VALENİN TEKLİFİNİ KABUL ETMEMİŞ

İbrahim Erkal'ı olay gecesi evine getiren valenin emniyetteki ifadesi şöyle: "İbrahim abiyi evine kadar getirdim. Otoparka arabasını park ettikten sonra bana gidebileceğimi söyledi. Onu evinin kapısına kadar götürmeyi teklif ettim, ancak kabul etmedi. Bana gidebileceğimi söyledi. Ben de oradan ayrılıp, çalıştığım iş yerine döndüm"

10 GÜN ÖNCE 3. KEZ BABA OLMUŞTU

İbrahim Erkal'ın akrabası, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün hastaneye koştu. ''Şimdi yapılması gereken tek şey dua etmek'' dedi.

Ortağı Feyzullah Çelebi ''Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu. Allah'tan ümit kesilmez, sevenlerinin duasını bekliyoruz'' diye konuştu.

Şarkıcı Yağız da ''Beyin damarları çok hasar görmüş. Herkes her şeye hazırlıklı'' açıklamasını yaptı.


2003’te Filiz Akgün ile evlenen İbrahim Erkal’ın 3 çocuğu var. Dilara 13, Eralp 12 yaşında. Kızı Elif Su 10 gün doğdu.




İBRAHİM ERKAL'IN EŞİ, BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ:





İbrahim Erkal kimdir ?



İbrahim Erkal, çengelli iğneyi yanlış kullandı

Haberin Devamı