Spor İngiliz taraftardan iğrenç hareket

İngiliz taraftardan iğrenç hareket

Paylaş
İngiliz taraftardan iğrenç hareket

Sunderland ve Reading arasında oynanan karşılaşmada tribünlerde bir taraftarın büyük tuvaletini tribünde yapması haftaya damga vurdu

İngiltere 1. Ligi takımlarından Sunderland’ın tribünlerinde futbol sahalarında görülmemiş bir olay yaşandı. Sunderland’in Reading’e 3-1 kaybettiği karşılaşmada bir taraftarın tribünlerde büyük tuvaletini yaptığı görünütüler sosyal medyada büyük tartışma yarattı.


TARAFTAR DIŞARI ÇIKARILDI


Sunderland taraftarı bu ‘iğrenç’ hareketin ardından ‘Stadium of Light’tan dışarı atıldı. Maç sonrası duruma tanık olan Sunderland taraftarları seri tweet’ler atarak olayı detaylı şekilde anlattı.


'ÖN SIRADA OTURAN KİŞİ KUSTU'


'Pantolonunu bileğine kadar indirdi, eğildi ve yaptı. Etrafındaki herkes kaçtı ama o pantolonu geri çekip ayakta durmaya devam etti. Daha sonra görevliler geldi ve adamı götürdüler. Önündeki sırada oturan kişi öğürmeye başladı ve kustu.'

Tribündeki istenmeyen görüntünün yanı sıra Sunderland’in Championship Ligi’ndeki görüntüsü de çok parlak değil. Chris Coleman’ın öğrencileri Lig’de sondan ikinci sırada yer alıyor.







Haberin Devamı