Magazin İstanbullu Gelin dizisinde Salih Bademci kendi eşiyle aşk yaşayacak ( İstanbullu Gelin'in 26. bölüm yeni fragmanı yayınlandı)

İstanbullu Gelin dizisinde Salih Bademci kendi eşiyle aşk yaşayacak ( İstanbullu Gelin'in 26. bölüm yeni fragmanı yayınlandı)

Paylaş
İstanbullu Gelin dizisinde Salih Bademci kendi eşiyle aşk yaşayacak ( İstanbullu Gelin'in 26. bölüm yeni fragmanı yayınlandı)

İstanbullu Gelin dizisinde Fikret karakteri yeni bir aşk yaşayacak. Diziye dahil olan isim ise oldukça şaşırttı. Fikret karakterine can veren Salih Bademci'nin meslektaşı olan eşi İmer Özgün diziye dahil oldu!

Özcan Deniz ile Aslı Enver'e usta oyuncu İpek Bilgin, Salih Bademci, Neslihan Yeldan ve Pelinsu Pir gibi güçlü oyuncuların eşlik ettiği İstanbullu Gelin dizisinin kadrosuna son bölümde sürpriz bir isim katıldı.

İstanbullu Gelin'in 'Fikret'i Salih Bademci'nin 2 yıl önce nikah masasına oturduğu meslektaşı İmer Özgün, geçen hafta ekibe dahil oldu.

Yönetmen Zeynep Günay Tan'ın "Aramıza hoşgeldin güzellik" notuyla sosyal medyadan fotoğrafını paylaştığı İmer Özgün, tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi Salih Bademci'yle dizide de aşk yaşayacak.

İstanbullu Gelin'de eşi 'İpek'e duyduğu karşılıksız aşkı yüzünden büyük acılar çeken 'Fikret, gerçek sevgiyi şirketinin çalışanında bulacak.



''KIZIM NEREDE!'' (İSTANBULLU GELİN 26. BÖLÜM FRAGMANI)

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin'in 26. bölüm yeni fragmanı yayınlandı.



İSTANBULLU GELİN ROMANYA'DA REKOR KIRDI!

İstanbullu Gelin Orta Avrupa'da da büyük ilgi görürken Romanya’da ise izlenme rekoru kırdı.Romanya’nın ünlü şov programlarını ve dizilerini geride bırakan İstanbullu Gelin dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümü 1 milyon 300 bin Romen tarafından izlendi.

Ülkenin en çok izlenen şov programı Romanya'nın sesi 1 milyon 200 bin izleyici ile ikinci sırada yer aldı.

DİZİNİN KONUSU



İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesidir.

Büyük şehirde yetişmiş, özgürlüğüne düşkün Süreyya ve modern görüntüsüne rağmen ailesine ve geleneklere sıkı sıkıya bağlı Faruk arasındaki aşk, daha ilk dakikadan itibaren pek çok sınavdan geçecektir.

Süreyya, konağın çatısı altına giren herkesin tek hakimi olmak isteyen kayınvalidesi Esma hanım, tek amacı genç kızın ayağını kaydırarak onun statüsünü elde etmek isteyen eltisi İpek, kocasının her biri birbirinden sorunlu kardeşleri Fikret, Osman ve Murat’la ilgili sorunlarla boğuşurken, Faruk ise hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan sürpriz bir düşmanla başa çıkmak zorunda kalacaktır.

Olaylar geliştikçe neredeyse dört yüz yıldır bütün haşmetiyle ayakta duran konak temellerinden sarsılacak, bütün aile bundan nasibini alacaktır.

Haberin Devamı