Magazin İvana Sert, Peker Açıkalın'ın sözlerini affetmedi!

İvana Sert, Peker Açıkalın'ın sözlerini affetmedi!

Paylaş
İvana Sert, Peker Açıkalın'ın sözlerini affetmedi!

İvana Sert, Karımı Gördünüz mü? filminde birlikte oynadığı Peker Açıkalın’ı savcılığa şikayet etti

Karımı Gördünüz mü? isimli filmin başrol oyuncularından Peker Açıkalın, geçen günlerde katıldığı bir canlı yayında çok konuşulacak sözlere imza attı.

Peker Açıkalın, filmde başrolü paylaştığı modacı İvana Sert'e yönelik argo ifadeler kullandı. Oyuncu, program sunucusunun "İvana Sert de bizimle olacaktı. Nerede acaba?" sorusuna, "O zaman soyadını yumuşak olarak değiştirebiliriz" diye karşılık verdi.


'BAŞROLÜ BEN PAYLAŞMADIM YAPIMCIMIZ PAYLAŞMIŞ'


Ardından sunucu, İvana Sert için "O sanatçı değil, modacı" ifadelerini kullanan oyuncuya, "Başrolü paylaştığınız kişi için 'Sanatçı değil' ifadesini kullanıyorsunuz" dedi. Peker Açıkalın, sunucunun bu yorumuna da sert bir cevap verdi: "Başrolü ben paylaşmadım, yapımcımız paylaşmış."

Programın ilerleyen dakikalarında ise Peker Açıkalın, İvana Sert'e yönelik eleştirinin dozunu kaçırdı. Peker Açıkalın, İvana Sert hakkında yaptığı moda ikonu tanımlamasının ardından 'motor' ifadesini de kullandı.


'CEZALANDIRILSIN'


Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre; Bu sözler sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran İvana Sert, 13 yaşında bir çocuk annesi olduğunu, kamuoyunda tanınan biri olarak Peker Açıkalın'ın sözleri sonrası kişiliğinin zedelendiğini belirterek ünlü oyuncudan şikayetçi oldu. İvana Sert, Peker Açıkalın'ın cezalandırılmasını istedi. Savcılık, modacının ihbarı sonrası Peker Açıkalın hakkında soruşturma başlattı.



*Peker Açıkalın’ın sette İvana Sert’e tokat attığı iddia edilmiş ama ikili aralarında sorun olmadığını açıklamıştı.


Peker Açıkalın hakaret etti, İvana Sert çıldırdı


Peker Açıkalın’dan İvana Sert’e sert sözler!

Haberin Devamı