Magazin Ivana Sert Söylemezsem Olmaz programı sunucularına dava açıyor

Ivana Sert Söylemezsem Olmaz programı sunucularına dava açıyor

Paylaş
Ivana Sert Söylemezsem Olmaz programı sunucularına dava açıyor

Oyuncu Peker Açıkalın, katıldığı 'Söylemezsem Olmaz' programında 'Karımı Gördünüz mü?' adlı filmde başrolü paylaştığı Ivana Sert için 'Motor' diyerek ekran başındakileri şoke etmişti.

Program sunucusunun “Ivana Sert de bizimle olacaktı. Nerede acaba?” sorusuna Peker Açıkalın, “O zaman soy adını yumuşak olarak değiştirebiliriz” cevabıyla karşılık verdi.

PROGRAMDAKİ HERKESE DAVA AÇILIYOR


Modacı ve oyuncu İvana Sert de önceki gün düzenlediği bir basın toplantısıyla açıklama yaptı. Sert; “Normalde bu tarz konuşmaları başarılı işler sonunda yapardım. Ne yazık ki bugün öyle olmayacak. Ülkemizde o kadar önemli konu varken böyle bir şeyle gündeme gelmek istemezdim.

Ben bir Türküm ve öncesinde ben bir anneyim! 12 yaşında oğlum var. Sadece kendi adıma konuşmuyorum. Tüm kadınlar için konuşuyorum. Konuyla ilgili zaten hukuki işlemlere de başladık” dedi. Sert’in avukatıysa; “İlgili kanal, yapımcı, firma ve programa katılanlarla ilgili cezalandırmaları istedik. Buradaki durum ve düzeysizliği ifade etmeye kelimeler yetmiyor. Sadece müvekkilime değil bütün kadınlara yapılan bir saygısızlıktır. O bir annedir. Buna hukuk da bir şey yapamaz bu baslı basına klinik bir vaka. Bu süreç içerisinde İvana Hanım TC vatandaşıdır” ifadelerini kullandı.

“DAHA ÖNCE BİR KAVGA YAŞAMADIM”


Aynı zamanda Açıkalın ile önceden bir sorun yaşadığı hatta tokat yediği dedikodularına ise; “Daha önceden kavga falan yok. Böyle bir şey olamaz. Tokat, şiddet olursa zaten herkesten önce avukatlarım ve siz bunu duyardınız” şeklinde konuştu. ‘Filmin reklamının yapıldığını düşünüyor musunuz?’ sorusuna ise; ”Ben bugüne kadar bu tarz işlerde olmadım. Benim reklamım başarım. Ben adını bile filmin geçirmek istemiyorum şu an. Ben kendi uğradığım hakaretle ilgili çağırdım” cevabını verdi.

Sözcü

Haberin Devamı