Magazin Jet Sosyete 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Jet Sosyete 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Paylaş
Jet Sosyete 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Star TV'nin sevilen dizisi Jet Sosyete 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yeni fragmanda Jet Sosyete Uzaya Gidiyor! Cengiz Bey’in de desteği ile Gizem, uzay seyahatine gitmek için eğitim kampına gitmeye karar verir. İşte Jet Sosyete 8. bölüm fragmanları ve yeni bölüme dair gelişmeler...

Başrollerinden Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak gibi yıldızların yer aldığı Jet Sosyete 8. yeni bölüm 2. fragmanı geldi. Yeni fragmanda pijama polemiği izleyen herkese keyifli dakikalar yaşatacak gibi görünüyor.


YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?


Uzaya gitmenin iyi bir reklam malzemesi olacağına inanan Cengiz Bey'in de desteği ile Gizem, uzay seyahatine gitmek için eğitim kampına gitmeye karar verir. Uzay seyahati adayları için yeterlilik eğitimi kampının diğer katılımcıları ise İlayda, Alara ve Gizem'dir. Adaylar zorlu sınavlardan geçerek seyahate hak kazanmaya çalışacak.

Özpamuk Tekstil'de ise erkeklerin rahatlığını ön plana çıkaran pijama takımı krizi var. İlaydaların yeni ürettiği takımlar ofiste zor anlar yaşatacak.

Alara'nın teşviki ile Gündüz sitenin spor salonunda dövüş dersi vermeye başlar. Tüm jet sosyeteyi etkileyen bu derslerden en çok nasibi ise Ozan alır.

Yaşar ayın elemanı ödülü yarışmasından kazandığı parayı lüks tüketime harcamaya karar verir. Parayı nasıl harcayacağını şaşıran Yaşar'ın sağlıksız yaşam biçimi tehlike oluşturacaktır. Bu sırada Talip, Yıldız'ı ailesinden istemeye karar verdiği için annesi Şennur'u çağırır. Şennur'u ikna etmek pek kolay olmayacaktır.

Ozan, İlayda'nın organize ettiği bir yemekte eski lise arkadaşı Berk ve Melike ile bir araya gelir. Berk'in yanında devamlı ezilen Ozan, çareyi yakın arkadaşı Oğuzhan Koç'ta arayacaktır.

JET SOSYETE 8. BÖLÜM FRAGMANI



JET SOSYETE 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI



SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Özpamuk Tekstil'de Cengiz Bey ayın elemanını seçmeye karar verir. Tony ve Pelin'in kendisine 1 Nisan şakası yaptığından habersiz olan Yaşar, büyük para ödülünü kazanmak için ofiste canla başla çalışacaktır.

Merdiven altı üretilen kötü gıdaları jet sosyeteye satmaya çalışan Gündüz'ün sattığı sağlıksız gıdalar, herkesin sağlığını tehdit edecek ve bu sebeple başına beklemediği olaylar gelecektir.

Zahide Hanım ve Gizem çekişmesi ise gittikçe büyümektedir. Zahide Hanım'ın gazetelere Gizem hakkında durmadan olumsuz konuşması bardağı taşıran son damla olacak. Gizem'in, Zahide Hanım'a kendisi hakkında konuşmama kararı çıkartması olayları başka bir boyuta taşır.

Safiye öğrendiği modern çocuk eğitimini evde uygulamaya başlayacak ve bu sayede Yıldız, ailesinin modern eğitim denemelerini sonuna kadar sömürecektir. Fındık'ın evde bakımını üstlenen Ozan'ın ise anaç duyguları uyanır.



Jet Sosyete'nin 8. bölüm fragmanı yayınlandı (Oğuzhan Koç sürprizi)


Enis Arıkan'ın duşakabini patladı! (Enis Arıkan kimdir?)

Haberin Devamı