Magazin Jet Sosyete'nin 8. bölüm fragmanı yayınlandı (Oğuzhan Koç sürprizi)

Jet Sosyete'nin 8. bölüm fragmanı yayınlandı (Oğuzhan Koç sürprizi)

Paylaş
Jet Sosyete'nin 8. bölüm fragmanı yayınlandı (Oğuzhan Koç sürprizi)

Jet Sosyete, 18 Şubat'ta ilk kez Star TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Dizinin oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun gibi isimler rol alıyor. Diziye son olarak ise Oğuzhan Koç konuk oldu

Jet Sosyete'nin 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İrem Derici ve Çağla Şıkel'den sonra Oğuzhan Koç diziye Ozan'ın (Sarp Apak) yakın arkadaşını olarak katılıyor. İkilinin düet yaptığı sahne dikkat çekiyor.

JET SOSYETE 8. BÖLÜM FRAGMANI:



Jet Sosyete'nin dün akşam yayınlanan bölümüne Berk karakteriyle Utku Ateş katıldı. Konuk oyuncu olarak diziye dahil olan Ateş, iki bölüm sonra projeden ayrılacak.


Utku Ateş

Star TV'nin komedi dizisi Jet Sosyete'nin 25 Mart Pazar akşamı yayınlanan bölümüne Bülent Emrah Parlak konuk olmuştu. Sevilen oyuncu taksi şoförünü canlandırmıştı.


Bülent Emrah Parlak

İrem Derici de konuk oyuncu olarak katılmıştı.


İrem Derici

3. bölümde ise ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel dizide konuk oyuncu olarak yer almıştı.


Çağla Şıkel

JET SOSYETE 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Özpamuk Tekstil'de Cengiz Bey ayın elemanını seçmeye karar verir. Tony ve Pelin'in kendisine 1 Nisan şakası yaptığından habersiz olan Yaşar, büyük para ödülünü kazanmak için ofiste canla başla çalışıyor.

Merdiven altı üretilen kötü gıdaları jet sosyeteye satmaya çalışan Gündüz'ün sattığı sağlıksız gıdalar, herkesin sağlığını tehdit ediyor.

Öte yandan Cengiz'in annesi Zahide'nin Gizem'den hiç hoşlanmaması ve ikilinin alışveriş merkezinde ettiği kavga, medyaya yansıyınca olanlar oldu.

Sorulan sorular karşısında kendini tutamayan Zahide Hanım, Cengiz Semercioğlu'nun programına bile bağlandı. Tam bu anda Gizem'e yakalanması da olayların tuzu biberi oldu.

İzleyenler bu sahneler için ''Gizem çok alem ya!'', ''Zahide gibi bir kadınla da uğraşmak baya zor!'', ''Ay bu gelin kaynana olayı!'', ''Gizem'in tepkileri beni benden alıyor!'', ''Bu olay bomba oldu!'' gibi yorumlar yaptı.

Haberin Devamı