Magazin Kaya Çilingiroğlu: Hülya Avşar beğendiğim bir kadın değildi

Kaya Çilingiroğlu: Hülya Avşar beğendiğim bir kadın değildi

Paylaş
Kaya Çilingiroğlu: Hülya Avşar beğendiğim bir kadın değildi

Radyocu Adem Metan, Radyo Viva’da ağırladığı Kaya Çilingiroğlu bir röportaj gerçekleştirdi

Kızı Zehra’nın annesi, boşandığı eşi Hülya Avşar ile ilgili soruları da açık yüreklilikle cevaplayan Kaya Çilingiroğlu, kendisiyle 2 gün bir araya geldiklerinde iyi anlaştıklarını ancak 3’üncü günü kovulmamak için kaçtığını söyledi.


'O ZAMANLAR ESMER KADINLARDAN HOŞLANIYORDUM'


Hülya Avşar ile ilk başlarda hiç ilgilenmediğini de belirten Kaya Çilingiroğlu, “O dönemler Türkiye Hülya Avşar diye, yıkılıyordu. Aslında beğendiğim bir kadın değildi. O zamanlar esmer hanımlardan hoşlanıyordum. Bir gün ofisteyken Hülya Avşar’ı dinleyeyim, dedim. Sahnenin kenarında oturdum. Görünce, ‘bu bir ikon’ dedim. Bugüne kadar nasıl fark etmemişim?’ diye içimden geçirdim. İlk zaman telefonla konuştuğumuzda onu reddetmiştim. Beni kaldığı Çırağan Sarayı’nda çay içmeye davet etti. Ancak, ‘gelemem’ demiştim. ‘Bu ne diyor, diyerek şaşırmıştı. Daha sonra tanıştık ve evlendik. Çocuğum Zehra oldu. 20 yaşına girecek. İnşallah iç mimari okuyacak. Baskı yapmıyorum. İstiyorum ki, çocuk mutlu olsun” diye konuştu.




Hülya Avşar'ın deniz keyfi


450 bin liralık anne hediyesi


HÜLYA İLE ASLA EVLENMEM


Kaya Çilingiroğlu Posta'dan Canan Danyıldız’a verdiği röportajda da Hülya Avşar için şöyle demişti:

"Büyük konuşmayayım ama bir daha asla evlenmem! Hele Hülya ile bir daha asla evlenmem. Hülya’yla aramızda başka bir şey var. En nihayetinde bir de kızımız var. Birlikte büyüdük, o yaşları birlikte atlattık. Ama şimdi 3 gün yan yana duramayız!"

Kaya Çilingiroğlu ve Hülya Avşar 1997 yılında evlenip 2005 yılında boşanmıştı.




Hülya Avşar 1 gecede temizlik operasyonu yaptı!

Haberin Devamı