SporKayserispor - Fenerbahçe maç özeti

Kayserispor - Fenerbahçe maç özeti

Paylaş
Kayserispor - Fenerbahçe maç özeti

Süper Lig'in 27. haftasında şampiyonluk yarışındaki ekiplerden Fenerbahçe, Kayserispor'la karşı karşıya geldi. Sarı lacivertli ekip Soldado (2), Aatif, Giuliano ve Şener'in golleriyle sahadan 5- 0'lık skorla galip ayrıldı

Milli aranın ardından oynanan Fenerbahçe mutlak 3 puan hedefiyle çıktığı Kayserispor deplasmanından istediği skorla ayrıldı. Sarı Kanarya baştan sona önde götürüdüğü mücadeleden 5 - 0 galip ayrıldı. Fenerbahçe'de golleri Soldado (2), Aatif, Giuliano ve Şener kaydetti. Bu sonucun ardından Fenerbahçe Süper Lig'de puanını 51'e çıkardı, Kayserispor ise mağlup ayrıldığı mücadelenin sonrasında ligde 41 puanla 6. sırada yer aldı.


MAÇ ÖZETİ


Kayserispor 0 - 5 Fenerbahçe

90.DK: Hakem son düdüğü çaldı. Maç sona erdi

86.DK: Hızlı çıkan Fenerbahçe'de Dirar ve Giuliano etkili paslaştı. Son olarak topu önünde bulan Giuliano net biri vuruşla topu ağlara gönderdi.

77.DK: Deniz Türüç'ün uzak mesafeli şutu az farkla dışarı gitti.

70.DK: Hasan Ali Kaldırım ve Giuliano seri paslarla ceza sahasına girdi. Hasan Ali'nin ortası savunmaya çarpıp uzaklaştı.

58.DK: GOL! Fenerbahçe Şener'in golüyle farkı 4'e çıkardı. Nabil Dirar sağ kanatta topla buluştu. Koşu yapan Şener'e pasını verdi. Ceza sahasına giren Şener sert bir vuruşla farkı 4'e çıkaran golü kaydetti.

51.DK: Josef de Souza ceza sahasında şutunu çekti ancak savunmadan seken top uzaklaştırıldı.

48.DK: Mendes ceza sahasında topla buluştu ancak ofsayt bayrağı havada.

46.DK: İkinci yarı başladı

İlk yarı sona erdi. Kayserispor 0 - 3 Fenerbahçe

44.DK: GOL! Fenerbahçe Soldado'yla farkı 3'e çıkarıyor. Giuliano şık bir pasla topu Soldado'yla buluşturdu. Kaleciyle karşı karşıya pozisyonu kaçıran Soldado, seken topu ağlara gönderdi.

35.DK: Kayserispor savunmadan çıkmaya çalışıyor, Fenerbahçeli hücumcular baskı yapıyor.

30.DK: Fenerbahçe'de Şener'in ortasını savunma uzaklaştırdı. Aatıf, hızlı çıkmaya çalışan Varela'yı faulle durdurdu.

27.DK: Umut Bulut ceza sahası dışından şutunu çekti Volkan Demirel parmaklarının ucuyla topu dışarı çeldi.

20.DK: Giuliano topu iyi taşıdı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Şener'e pasını aktardı. Şener ilk rakibinden sıyrıldı ve sol ayağıyla şutunu attı ancak top az farkla dışarı gitti.

13.DK: Kayserispor'da Varela ceza sahasında topu içeri çevirdi ancak çevirdiği yerde hiçbir takım arkadaşı yok.

Kayserispor - Fenerbahçe maç özeti

12.DK: GOL! Aatif Chahechouhe ceza sahası dışında topla buluştu ve muhteşem bir şut çıkararak takımını iki farkla öne geçirmeyi başardı.

8.DK: GOL! Fenerbahçe Soldado'yla öne geçiyor. 1 - 0. Mehmet Topal orta sahada topla buluştu ve savunma arkasına koşu yapan Soldado'nun önüne oynadı. Topu çok iyi kontrol eden Soldado net bir vuruşla Fenerbahçe'yi öne geçiren golü kaydetti.

4.DK: Kayserispor gole yaklaştı. Deniz Türüç Fenerbahçe ceza sahasında topla buluştu. Vuruşu dışarı gitti.

1.DK: Maç başladı. Her iki takıma da başarılar

Kayserispor'un ilk 11'i:

Vedat Karakuş, Levent, Kucher, Kana Biyik, Şamil, Espinoza, Güray, Mendes, Varela, Deniz, Umut

Fenerbahçe'nin ilk 11'i:

Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef de Souza, Dirar, Giuliano, Aatif, Soldado


FENERBAHÇE 3 MAÇTIR KAZNAMIYOR


Fenerbahçe, Kayserispor ile Süper Lig’de yaptığı son 3 maçı kazanamadı. Taraflar arasında geçen sezon İstanbul’daki karşılaşma 3-3 bitti, Kayseri’de kazanan taraf 4-1’lik skorla ev sahibi ekip oldu.

Bu sezonun ilk yarısında Kadıköy’deki müsabaka da 3-3 tamamlandı. Öte yandan iki takım arasında ligdeki son 3 müsabakada taraftarlar toplam 17 gol izledi.


FENERBAHÇE İLE KAYSERİSPOR 44. RANDEVUDA


Fenerbahçe ile Kayserispor, lig tarihinde yarın 44. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 43 maçta Fenerbahçe 27, Kayserispor 6 galibiyet aldı, 10 maç da berabere sonuçlandı.

Sarı-lacivertlilerin 96 golüne, sarı-kırmızılılar 44 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan müsabaka 3-3 bitti.

Haberin Devamı