Magazin Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte Kısmetse Olur'da elenen isim

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte Kısmetse Olur'da elenen isim

Paylaş
Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte Kısmetse Olur'da elenen isim

Gelin ve damat adayları arasında tartışmalı anlar bu hafta Kısmetse Olur evinde hareketli anların yaşanmasına sebep oldu. Kanal D'nin heyecanla takip edilen yarışması Kısmetse Olur'da bu hafta kimin eleneceği merakla bekleniyordu. Bu hafta elenen yarışmacı gelinler evinden oldu. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte o sorunun cevabı

Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Gergin bir eleme gecesi yaşanırken evlilik hayallerine veda eden aday, yapılan oylama ile belli oldu...

Kısmetse Olur gelin adayı Nazlı, yarışmaya veda etti. Nazlı'nın vedasının ardından eve iddialı bir gelin adayı giriş yaptı. Yeni gelin adayı Sibel, öz güveni ve güzelliğiyle damat adaylarını etkisi altında aldı.




SİBEL KİMDİR?



Yeni gelin adayı Sibel oldu. Damatlar evine giderek damat adayları ile tanışan Sibel evde heyecanla karşılandı. Normalde anaokulu öğretmeni olduğunu söyleyen Sibel şuanda kendi ajans şirketini açmakla ilgilendiğini söyledi. Sibel damat adayı olarak kafasında kimsenin olmadığını belirtti.



Kısmetse Olur bu haftayı bol aksiyonlu, bol göz yaşlı, bol gürültü bir şekilde geçirdi. Eski yarışmacılardan konuklarıyla, birden bire gelişen şok elenme ile ilgiyi bir anda üzerine çeken program, gerek sohbetlerde, gerek sosyal medya üzerinde yine çok konuşulan bir haftayı geride bıraktı. Peki bu hafta neler oldu?


DİDEM VE ADNAN AYRILIK KORKUSU YAŞADI



Adnan’ın geçen haftaki yüzük sürprizinden sonra mutlu anlarına başlayan Ad-Did çifti, bu hafta aniden gelişen eleme stresi ile karşı karşıya kaldı. Evde birden bire çalan sirenler, Seda Akgül’ün yaptığı çekilişte Didem’in adının çıkması ve Didem’in evden ayrılacak olma ihtimali ikiliye belki de şimdiye kadar yaşadıkları en kötü anları yaşattı. Birbirlerini çok sevdiklerini söyleyen ve harcadıkları emeklerin boşa gitmemesini isteyen çift birbirlerine sarılarak göz yaşları içerisinde vedalaştı. Neyse ki erkek adayların oylarıyla Didem evde kalanlardan oldu da çiftin akıttıkları göz yaşları yerini mutlu anlara bıraktı. AdDid hayranları da rahat bir nefes aldı.


RABİA VE GÖKHAN DA ÇEKİLİŞTEN NASİBİNİ ALDI



RabGök çifti bu haftayı Rabia’nın özür dilemesiyle aralarındaki buzları çözip kapatmayı planlıyorlardı ki sirenlerin çalmasıyla başlayan oyun Seda Akgül’ün çektiği toplarla devam etti. Toplarla ismi çekilen bir başka aday da Rabia oldu. Evde istikrarlı ilişkisi olanlardan Rabia ve Gökhan da ayrılacakları korkusuyla gerilim yaşadılar. Önce inanmamakta direten Gökhan daha sonra göz yaşlarını tutamadı. Fakat erkek adaylar kararını verdi ve evde kalanlardan biri de Rabia oldu.


SEMİH VE HAZAL HAFTAYI MUTLU KAPATTI



Geçen hafta HazSem hayranlarının sabırsızlıkla beklediği barışma sonunda gerçekleşmişti, bu hafta ise çiftin mutluluğu tam gaz devam etti. Haftanın son günü Semih’in ve Hazal’ın anneleri eve geldi ve küçük çapta bir kız isteme provası gerçekleşti. İkilinin bu mutlu anlarına Aycan ve Gamze’nin bağırışları biraz gölge düşürse de kazasız bir şekilde bu haftayı da atlattılar. HazSem artık sözlü!

Bu hafta Kısmetse Olur eski yarışmacılardan Erdem ve Melis’i farklı günlerde ağırladı. Melis’i bir anda karşısında gören Mehtap çok mutlu olurken Erdem ise sözlüsü Hande ile eve konuk oldu. Erdem’in kız arkadaşına nasıl evlenme teklifi ettiği eve izletildi ve herkes Erdem’in mutluluğuna böylece şahit oldu. Melis’in ise her zamanki çılgın tavırlarından ödün vermediğini bir kez daha görmüş olduk.





HAFTA İÇİ SÜRPRİZ ELEME YAŞANDI


Kanal D'nin her bölümü merak uyandıran evlilk yarışma programı Kısmetse Olur’un olaylı bölümü önce yayınlanan fragmanda aniden çalan siren sesi herkesi şok etmiş, programın sunucusu Seda Akgül’ün açıklaması ardından ekranda yansıyan “arkadaşlarına veda edin” cümlesi şaşırtmıştı. Damat adayı Adnan ve Didem’in yanı sıra ilişkilerini bir dargın bir barışık götüren Rabia ve Gökhan’ın gözyaşı dökmesi, "içlerinden biri mi elenecek?" sorusunu doğurmuştu. İşte, Kısmetse Olur'da yaşananlar ve eve veda eden isim!

Yapılan oylama sonucunda; Rabia 1, Gamze Göktürk 4, Mehtap 3 oy alırken Didem Delen elenmesi yönünde hiç oy almadı. Yapılan oylama sonucunda Gamze Göktürk eve veda etti.


Haberin Devamı