Magazin Kısmetse Olur yeni fragmanı yayınlandı! Didem ve Adnan cephesinde kriz

Kısmetse Olur yeni fragmanı yayınlandı! Didem ve Adnan cephesinde kriz

Paylaş
Kısmetse Olur yeni fragmanı yayınlandı! Didem ve Adnan cephesinde kriz

Fragmana  Adnan ve Didem arasındaki gerilim damga vurdu. Peki, yüzük takan ikili ayrılma noktasına mı gelecek? İşte, Kısmetse Olur yeni fragmanı ve son yaşananlar!


Kanal D’nin sevilen evlilik programı Kısmetse Olur’da sular durulmak bilmiyor. Haftanın yedi günü ekranlarda olan programın bugünkü bölümünde Sibel ve Gökhan arasında beklenmedik bir durum yaşandı.

1 Şubat tarihli Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Yeni bölümde ilişkilerinde ciddi adımlar atan Didem ve Adnan cephesinde büyük kriz çıkıyor. Ailesinden habersiz Didem'e evlenme teklifi eden Adnan, zor durumda kalıyor. Adnan'ın ailesinden onayın çıkmaması Didem'i germeye başlıyor. Tansiyonun yüksek olduğu Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı sürpriz bir yakınlaşmanın da sinyalini veriyor. Kısmetse Olur'da Berker'in evden diskalifiye olmasıyla büyük bir yıkıma uğrayan Gözde'ye Ünal'dan büyük destek geliyor. Gözde ve Ünal'ı birbirine yakıştıran Adnan, Gözde'nin bu zor zamanlarında yüzünü güldürebilecek tek kişinin Ünal olduğunu dile getiriyor.


BERKER GERÇEKTEN OYNUYOR MUYDU? EVDE KALABİLMEK İÇİN GÖZDE'YE Mİ TUTUNDU?

Adnan ve Didem arasında aile sorunu çözülecek mi? Yüzük taktıktan sonra herhangi bir ilerleme kaydedemeyen ikili arasındaki ailevi problemleri nasıl çözecek? Adnan aldığı evlilik kararından dönecek mi? Adnan'ın soğuk tavırları Didem'i uzaklaştıracak mı? Çıktıkları her romantik yemekte tartışan çift, bu defa Adnan'ın masayı terk etmesiyle daha ciddi bir sorunla karşı karşıya kalıyor! Adnan'ın bu tavrından sonra gözyaşlarına boğulan Didem şimdi ne yapacak? Peki Gözde Ünal'a ne tepki verecek? Ünal, Gözde'ye duygularını açıklayacak mı? Ünal'ın Gözde'ye Berker hakkında söylediklerinden sonra neler olacak? Berker gerçekten oynuyor muydu, evde kalabilmek için Gözde'ye mi tutundu?

Haberin Devamı